Kitchin

Kitchin Naut

425 g
Cea mai bună achiziție
4,59 lei 10,80 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Legumele din componenta conservelor noastre de naut sunt atent selectate si gatite la perfectiune, asigurandu-ne ca fiecare cutie contine doar naut de cea mai inalta calitate, frageda, aromata si gata de utilizare. Indiferent daca pregatiti o cina rapida si usoară in serile saptamanii sau pregatiti un festin gourmet, nautul nostru conservat este ingredientul perfect pe care il aveti la indemana.

Nautul este cunoscut si sub denumirea de fasole garbanzo si este un tip de leguminoasa originara din Orientul Mijlociu si regiunile mediteraneene. Nautul a fost cultivat de mii de ani si a fost una dintre primele culturi care a fost domesticita in regiunea Fertile Crescent din Orientul Mijlociu. Nautul poate fi folosit pentru a face o varietate de feluri de mancare, inclusiv hummus, falafel, chana masala si salate.

Mod de utilizare

Nautul conservat este un ingredient convenabil si versatil care poate fi folosit in multe feluri de mancare. Sunt un element de baza in bucataria din Orientul Mijlociu si pot fi folosite pentru a face hummus, falafel si salate. Sunt, de asemenea, un adaos grozav la tocane si curry pentru un plus de proteine ​​si textura. In plus, nautul poate fi prajit cu condimente pentru o gustare sanatoasa sau adaugat in bolurile cu cereale pentru o masa satioasa.

Despre KITCHIN

Nivel ridicat de calitate si pret mic, aceasta este KITCHIN, marca noastra privata. Cumpararea de produse de inalta calitate pentru gatit nu inseamna neaparat ca va va perturba bugetul. Marca Kitchin nu este orice alta marca de marfuri, este un exemplu de succes. 

Ati auzit despre celelalte marci private ale noastre Miil, Sutcha, Moddia, Ubomi si Yutto? Toti sunt membri ai unei familii cu un raport excelent calitate-pret. Alegand aceste marci cumperi produse de calitate la preturi avantajoase! Economisiti bugetul familiei. cu marcile noastre!

Despre producator

Giaguaro SpA a fost fondata in 1978 si de-a lungul anilor, de la nivel local, a devenit o companie mondiala cu prezenta comerciala in peste 60 de tari. Compania este situata in mijlocul sudului Italiei, unde caracteristicile campurilor ii permit sa obtina rosii unice pentru toate produsele pe care compania le produce.

Adresa producator

GIAGUARO SPA
Via Ingegno, 84087 Sarno SA
Italia

Naut uscat rehidratat, apa, sare, antioxidant: acid ascorbic.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică519 kJ/123 kCal
Grăsimi2.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.3 g
Glucide15.8 g
din care zaharuri0.6 g
Proteine6.3 g
Sare0.75 g
Fibre5.4 g