Salata Chinezeasca

cca 0,91 kg

cca

 17,37 lei 18,99 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ clienți cumpără în mod regulat

Categorie:
Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Varza chinezeasca.

Varza chinezeasca te surprinde prin gustul ei delicat si mai ales prin suculenta ei. Frunzele de varza de Beijing au nervura centrala mare, albicioasa si au un gust dulceag, apropiat de cel al telinei.

Utilizare

Varza chinezeasca se foloseste mai ales in salate, atat sarate, cat si dulci, cu fructe. De asemenea, se poate savura atat prajita, inabusita, cat si la cuptor impreuna cu preparate din carne, cartofi, legume, peste, ciuperci. Tempereaza gustul oricarui fel de mancare, in special al carnatilor. Poate fi adaugata si in supa, omleta, in umplura pentru rata, pui si alte pasari. In bucataria asiatica, este utilizata in principal in amestecuri de orez si carne.

Pontul nostru: Varza chinezeasca picanta

Se pun doua linguri de ulei si tigaie si se incinge, apoi se adauga usturoi taiat care se lasa la calit jumatate de minut. Se adauga si ceapa taiata marunt impreuna cu o jumatate de pahar cu apa si se lasa la fiert aproximativ cinci minute dupa care adaugam rosiile si ardeii taiati. Se pune laptele de cocos, sosul de soia, fulgii de chilli si se ameste. Se taiem fasii varza chinezeasca si se adauga in tigaie.

Se amesteca bine si potrivim gustul cu sare si piper. Se lasa pe foc in sosul existent pana cand se inmoiae frunzele, iar zeama din tigaie scade la consistenta dorita.

Se serveste calda alaturi de un orez basmati cu turmeric.

Pofta buna!

Depozitare

A se pastra la frigider maxim 14 zile.