Morarita
Morarita Minipatiserie cu caise
500 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Minipatiserie cu caise Morarita sunt alegerea ideala pentru un moment de rasfat, alaturi de un pahar cu lapte sau iaurt. Serveste-le calde sau reci, pastreaza-le pe toate doar pentru tine sau, mai bine, imparte-le cu prietenii tai pofticiosi!
Recomandare de preparare
Se aseaza produsul pe tava de copt cu hartie de copt, la temperatura camerei, timp de 20 min., apoi se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grC, timp de 15-20 minute.
Conditii de depozitare
-18 grade celsius
ALUAT - făină albă de GRÂU tip 550, margarină vegetală (uleiuri vegetale: palmier, floarea soarelui- în proporții variabile, apă, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitină din SOIA, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aromă, coloranți: caroteni), zahăr, apă, mix pentru aluat (făină albă de GRÂU tip 650, sare iodată, emulsifiant: stearoil-2-lactilat de sodiu; arome; colorant: caroteni, antioxidant: acid ascorbic; enzime); agenți de afânare: difosfat disodic, bicarbonat de sodiu; maia deshidratată din GRÂU, făină de malț din ORZ; sare iodată, oțet; conservant: acid ascorbic; Decor: agent de glazurare (apă, zahăr, stabilizator: izomalț, sirop de glucoză, agent gelatinizant: agar, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu). 27% UMPLUTURĂ CAISE - sirop de glucoză-fructoză, 40% caise, apă, amidon modificat din porumb, conservant: sorbat de potasiu, agent de îngroșare: agar; sare, arome.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1371 kJ/328 kCal |
Grăsimi | 17.8 g |
inclusiv acizi grași saturați | 8.7 g |
Glucide | 36.1 g |
din care zaharuri | 11.1 g |
Proteine | 3.5 g |
Sare | 0.9 g |
Fibre | g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |
Soia |
Lapte |