Mutti

Mutti Rosii pasate

0,7 kg
14,19 lei 20,27 lei/kg

Livrare în 2 ore

50+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Un gust dulce, o textura cremoasa si o nuanta de un rosu intens, toate intr-o singura sticla. Cel mai rapid si cel mai convenabil mod de a utiliza rosiile in preparate culinare, pentru ca devine un ingredient de baza datorita caracteristicilor sale inconfundabile. Ideal pentru preparatele din carne de pui si paste.

Despre producator

Giovanni Mutti (1805-1894) este un fermier care utilizase sistemul sideral cu mult inaintea timpului sau, fiind folosit si in prezent in agricultura exologica. Se ia in considerare influenta soarelui si a lunii asupra cultivarii plantelor. Dupa multe experimente, Giovanni a reusit sa inoveze prin aplicarea tehnicilor de rotatie a culturilor. Acest lucru a permis solului sa-si recapete substantele nutritive, reducand in acelasi timp nevoia de ingrasaminte naturale si chimice. Rotatia culturilor este o practica esentiala in agricultura, chiar si astazi, demonstrand ca vechile traditii rurale sunt inca secretul din spatele cultivarii celor mai bune rosii.

Ca si companie, misiunea Mutti este de a aduce rosia la cel mai inalt nivel. Este acelasi obiectiv care i-a calauzit de mai bine de 120 de ani. Chiar si astazi, inca învata lucruri noi despre acest fruct minunat si imbunatatesc constant fiecare aspect referitor la producerea sa pentru a obtine cele mai bune produse tomate cu putinta.

Conditii de pastrare

A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere a se pastra la frigider.

Producator

MUTTI S.p.A.
Via Traversetolo 28
43022 Localita Piazza di Montechiarugolo
Parma
Italia

Rosii (99,5%), sare

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică149 kJ/36 kCal
Grăsimi0.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.1 g
Glucide5.1 g
din care zaharuri4.5 g
Proteine1.6 g
Sare0.5 g
Fibre0 g