Frosch Eco

Frosch ECO Crema lamaie pentru curatat suprafete

500 ml
ECO
15,79 lei 31,58 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Crema de curatat cu lamaie Frosch Eco indeparteaza tot felul de murdarie, in special din bucatarie si baie. Formula puternica cu praf de marmura natural, microfin si agenti tensioactivi extrem de eficienti in dizolvarea grasimilor curata, scapa de cruste si calcar si lasa in urma un miros placut, proaspat si natural de lamaie. Detergentul abraziv este bland cu pielea si materialele si este ideal pentru suprafete din ceramica, email, otel inoxidabil, sticla si plite electrice si vitroceramice. Curata impecabil si igienic cu ajutorul pulberii fine de marmura si a extractului de coaja de lamaie cu efect degresant: 

  • >70% surfactant de rapita
  • vegan
  • fara microplastic
  • ingrediente cultivate in Europa
  • sticla realizata 100% din plastic reciclat


Despre producator:
Brandul Frosch si-a dobandit expertiza de-a lungul lungii istorii a companiei producatoare, Werner & Mertz GmbH. Fondata in 1867 ca fabrica de produse din ceara in Mainz, Germania, compania s-a dezvoltat continuu in segmentele de spalatorie si curatenie si, in 1986, a creat marca Frosch. Combinatia de ingrediente naturale pe baza de ingrediente cu putere de curatare extrem de eficienta si mediu exemplar si prietenie cu pielea face ca Frosch sa fie pionierul de succes al mediului in curatare si ingrijire.
Brandul Frosch este prezent in aproape toate tarile europene. Intre timp, datorita promisiunii sale holistice de brand ecologic, brandul este foarte solicitat si in unele tari non-europene, cum ar fi Japonia, China sau Coreea de Sud.
 

Instructiuni de pastrare:
A se pastra la loc uscat ferit de inghet si razele soarelui


Adresa producator:
Werner & Mertz GmbH
Rheinallee 96
D-55120 Mainz, Germania
Postfach 4340