Frosch Eco

Frosch ECO Detergent lichid rufe cu aloe vera

1,5 l
ECO
37,99 lei 25,33 lei/l

Livrare în 2 ore

400+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergentul lichid sensitive pentru rufe cu aloe vera Frosch Eco este potrivit pentru spalarea tuturor textilelor, cu exceptia lanii si a matasei. Formula cu extracte de aloe vera curata usor la temperaturi de la 20° la 60° C si lasa rufele moi, curate si placut parfumate. Protectia speciala a culorii textilelor pe termen lung asigura faptul ca rufele nu se decoloreaza, culorile nu ies in timpul spalarii si isi pastreaza un aspect proaspat chiar si dupa mai multe spalari. Detergentul sensibil hipoalergenic nu contine coloranti sau conservanti. Mirosul sau delicat reduce riscul de iritare a pielii. Compatibilitate foarte buna cu pielea a fost confirmata prin teste dermatologice. Datorita extractului natural de Aloe Vera, detergentul de vase ecologic Frosch ingrijeste pielea in timpul spalarii vaselor, indepartand totodata eficient urmele de grasime si alte alimente. PH neutru, testat dermatologic.

  • puterea de spalare 20° - 60° C
  • tip rufe: colorate, albe, negre
  • 20 spalari
  • vegan
  • fara microplastic

    Despre producator:
    Brandul Frosch si-a dobandit expertiza de-a lungul lungii istorii a companiei producatoare, Werner & Mertz GmbH. Fondata in 1867 ca fabrica de produse din ceara in Mainz, Germania, compania s-a dezvoltat continuu in segmentele de spalatorie si curatenie si, in 1986, a creat marca Frosch. Combinatia de ingrediente naturale pe baza de ingrediente cu putere de curatare extrem de eficienta si mediu exemplar si prietenie cu pielea face ca Frosch sa fie pionierul de succes al mediului in curatare si ingrijire.
    Brandul Frosch este prezent in aproape toate tarile europene. Intre timp, datorita promisiunii sale holistice de brand ecologic, brandul este foarte solicitat si in unele tari non-europene, cum ar fi Japonia, China sau Coreea de Sud.

    Instructiuni de pastrare:
    A se pastra la loc uscat ferit de inghet si razele soarelui

    Adresa producator:
    Werner & Mertz GmbH
    Rheinallee 96
    D-55120 Mainz, Germania
    Postfach 4340