Frosch Eco

Frosch ECO Detergent pentru suprafete din lemn

0,75 l
ECO
19,99 lei 26,65 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergentul pentru lemn Frosch Eco curata si protejeaza toate suprafetele din lemn si podelele din lemn. Formula cu ingredientele naturale de ingrijire ale pinului asigura curatarea in profunzime si indepartarea petelor uscate precum vin rosu, cafea, ulei de masline sau ceara si lasa in urma un miros placut, proaspat. Solutia de curatare poate fi folosita diluata cu apa sau la putere maxima. Aplicat direct din flacon, trateaza fisurile si dizolva petele incapatanate. 

  • curata si ingrijeste toate tipurile de lemn
  • potrivit si pentru aplicare nediluata
  • cu ingredientele naturale de ingrijire ale pinului
  • vegan
  • fara microplastic
  • sticla realizata 100% din plastic reciclat

Despre producator:
Brandul Frosch si-a dobandit expertiza de-a lungul lungii istorii a companiei producatoare, Werner & Mertz GmbH. Fondata in 1867 ca fabrica de produse din ceara in Mainz, Germania, compania s-a dezvoltat continuu in segmentele de spalatorie si curatenie si, in 1986, a creat marca Frosch. Combinatia de ingrediente naturale pe baza de ingrediente cu putere de curatare extrem de eficienta si mediu exemplar si prietenie cu pielea face ca Frosch sa fie pionierul de succes al mediului in curatare si ingrijire.
Brandul Frosch este prezent in aproape toate tarile europene. Intre timp, datorita promisiunii sale holistice de brand ecologic, brandul este foarte solicitat si in unele tari non-europene, cum ar fi Japonia, China sau Coreea de Sud.

Instructiuni de pastrare:
A se pastra la loc uscat ferit de inghet si razele soarelui

Adresa producator:
Werner & Mertz GmbH
Rheinallee 96
D-55120 Mainz, Germania
Postfach 4340