Xenia
Xenia Masline Kalamon fara samburi
350 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Maslinele sunt produse gustoase si sanatoase ale dietei mediteraneene.
Soiul de masline Kalamon este cel mai renumit in Grecia si din intreaga lume, fiind cunoscut si ca soiul de masline Kalamata, dupa orasul grecesc in care se cultiva, Kalamata.
Maslinele Kalamon se remarca prin aroma lor intensa, coaja neagra lucioasa si forma migdalata.
Continutul bogat in vitamine si acizi grasi (Omega 3, Omega 6, Omega 9) mentine maslinele in topul celor mai sanatoase alimente.
Conditii de depozitare
Dupa deschidere, depozitati produsul in frigider si acoperiti in ulei si consumati in maxim 3-4 zile.
Despre producator
Οlympia – Xenia ofera calitate cu materii prime din cele mai fertile zone ale Greciei.
Compania Οlympia – Xenia a fost infiintata in 1970, de catre G.P. Vassilopoulos. Ideea acestei afaceri a venit din faptul ca economia greaca se bazeaza pe agricultura, cresterea animalelor si transport maritim.
Viziunea fondatorului a fost sa prezinte produse grecesti intr-un ambalaj diferit, mai sofisticat, pe piata mondiala. In acelasi timp, dorinta sa personala era sa creeze locuri de munca in comunitatea locala Ilia. Fabrica a fost infiintata in Ilia in anul 1990 si ramane una dintre cele mai moderne din Grecia, avand o capacitate mare de productie.
Maslinele Xenia sunt premiat de iTQi, o companie dedicata certificarii celui mai inalt gust al produselor din intreaga lume.
Producator
Olympia-Xenia
Chiou 2 , 14568 Krioneri
Atena
Grecia
Masline Kalamata, apa, sare, otet din vin rosu, regulator de aciditate: acid lactic
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 447 kJ/109 kCal |
Grăsimi | 11 g |
inclusiv acizi grași saturați | 1.2 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0.7 g |
Sare | 4 g |
Fibre | 2.5 g |