PICK

PICK Carnati stick picanti

60 g

MEDIA DE 14 ZILE DE PROSPEȚIME

9,29 lei 154,83 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Primul salam maghiar de buzunar: gustarea cu salam PICKSTICK. Utilizarea celor mai bune ingrediente conferă atât gustului blând, cât și picantului atingerea originală maghiară. Fie pentru un mic apetit acasă sau în deplasare, pentru un aperitiv la o petrecere sau ca însoțitor delicios al berii și vinului. Cu o greutate de 60 g per pachet, PICKSTICK este gustarea ideală pentru fiecare ocazie.

Despre producator

Istoria Pick Szeged Zrt. datează din secolul al XIX-lea. Timp de 150 de ani Pick a fost un jucător important pe piața europeană a industriei alimentare și a fost liderul pieței de carne din Ungaria, oferind produse de calitate excelentă cunoscute și apreciate pe tot globul. Alegeți Szeged Zrt. care are cea mai mare capacitate de producție a cărnii uscate din Europa Centrală și domeniul său de activitate acoperă întregul lant al industriei cărnii, de la sacrificare până la distribuția cu ridicata și cu amănuntul a cărnii și a produselor din carne. În Ungaria, PICK este cel mai cunoscut nume de marcă din industria cărnii. Exportăm activ în 35 de țări; avem o filială în Germania și un birou de reprezentare comercială în Japonia.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

PICK SZEGED ZRT. H-6725 SZEGED, SZABADKAI ÚT 18.

Community Verified icon

 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 14 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc, slanina,de porc, sare, condimente, boia de ardei iute(1,2%), boia de ardei dulce ( 1.0%), extract de condimente, colorant (extract de ardei rosu), zahar, conservanti (sorbat de potasiu, nitrit de sodiu), fum.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2250 kJ/544 kCal
Grăsimi50 g
inclusiv acizi grași saturați21 g
Glucide0.5 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine23 g
Sare3.4 g
Fibre g