KB

KB Paine alba toast

300 g
5,99 lei 19,97 lei/kg

Livrare în 2 ore

80+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Paine feliata din faina alba de grau, produs pasteurizat.

Toata bunatatea painii care tocmai a fost scoasa din cuptor. Reteta ei? Sunt alese granele de cea mai buna calitate si se coace painea cu dragoste pentru oameni si respect pentru natura. Si atunci cand aceasta traditie intalneste inovatia, nu mai este nevoie de conservanti. Painea se coace, se pasteurizeaza si se impacheteaza intr-un ambalaj dublu pentru pastrarea prospetimii.

Despre producator

Karamolegos Bakery si-a inceput activitatea in Romania, in anul 2009, dupa finalizarea unei investitii de mai multe milioane de euro, in zona de sud a Bucurestiului. Traditia Familiei Karamolegkos dateaza din 1950, in insula greceasca Santorini, acolo unde, intr-o brutarie de familie, au inceput sa produca paine, dupa retete traditionale grecesti, si cu ingrediente de inalta calitate. In zilele noastre, produsele fabricii Karamolegos au devenit sinonime cu inovatia si traditia.
 
Preocuparea constanta a companiei de a raspunde nevoilor consumatorilor legate de sanatate, nutritie si schimbarea stilului de viata, a facut din Karamolegkos Bakery inovatorul din bransa sa, fiind prima companie care a lansat painea fara coaja si care a lansat produse complexe.

Conditii de depozitare

Ambiental, a se consuma inainte de termenul inscriptionat pe ambalaj.

Faina alba de grau 70%, apa, drojdie, ulei vegetal de rapita, sare iodata, otet din vin alb, agent de tratare a fainii: acid ascorbic.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1090 kJ/258 kCal
Grăsimi3.5 g
inclusiv acizi grași saturați1 g
Glucide48 g
din care zaharuri4.1 g
Proteine8 g
Sare1.6 g
Fibre3.4 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Poate conține urme de:
Lapte
Seminte de susan
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.