Alpro

Alpro Bautura soia aroma ciocolata si proteina

250 ml
7,79 lei 31,16 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Belgia,
Știai că?
Alege din peste 400 de produse pe bază de plante

Răsfață-te cu cea mai largă gamă de produse pe bază de plante. Plantele fac legea!

Alpro Bautura soia aroma ciocolata si proteina Alpro. Felicitari! Ai optat pentru un stil de viata echilibrat. Alpro te ajuta sa-l faci delicios de usor cu bautura sa pe baza de soia cu aroma de ciocolata si proteina. Savureaza-l fericit!

Despre producator:

Danone este una dintre cele mai importante companii producatoare de produse lactate din lume. Grupul Danone isi desfasoara activitatea in 120 de tari, situandu-se pe primul loc pentru productia de lactate. Danone a intrat pe piata romaneasca in anul 1996, dupa ce a fost achizitionata o fosta fabrica de lactate din Bucuresti. In 1997, Danone incepe procesul de distributie de produse care erau importate din Ungaria si Polonia.

Danone crede in calitatea gustului perfect si considera ca iaurtul cel mai bun se produce din lapte adevarat, natural, cel de la fermieri. De aceea, in laboratorul din incinta fabricii, autorizat sanitar veterinar, lucreaza 20 de specialisti care verifica ingredientele, ambalajele, produsele finale, chiar si aerul din sectia de ambalare, facand 1600-1800 de analize zilnic.

Practicile de fabricatie sunt auditate frecvent, la nivelul celor mai ridicate cerinte internationale. Danone Romania are standardul maxim in acest domeniu, FSSC 22000, pentru sistemul de management al sigurantei alimentare.

Brandul comercializeaza 10 marci in Romania si are peste 100 de sortimente in portofoliul sau, realizate in principal in fabrica din Bucuresti, folosind lapte proaspat de la fermierii romani. Printre marcile detinute de catre companie se numara Activia, Danette, Casa Buna si Actimel.

Conditii de pastrare:

A se depozita la o temperatura cuprinsa între +1°C si +25°C. Dupa deschidere pastrati la frigider si consumati în maxim 5 zile (max 7°C).

Adresa producatorului:

Str. Sold. Nicolae Canea nr.140-160, sector 2, Bucuresti, Romania

Bază de soia (apă, boabe de soia decorticate (12%)), zahăr, pudră de cacao degresată (1,6%), proteine din mazăre, sare de mare, carbonat de calciu, stabilizator (gumă gellan), corector de aciditate (fosfați de potasiu), arome, vitamine (B2, D2)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică311 kJ/74 kCal
Grăsimi2.9 g
inclusiv acizi grași saturați0.6 g
Glucide5.2 g
din care zaharuri4.9 g
Proteine6 g
Sare0.19 g
Fibre1.3 g

Alergeni

Soia
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.