Sheba

Sheba Delikatesse Hrana umeda pentru pisici adulte, cu ton in aspic

85 g
3,89 lei 45,76 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Lituania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Sheba hrana umeda pentru pisici adulte, cu ton in sos 85g

Bucatele delicate, invelite cu grija intr-un aspic divin, care se topeste. Un deliciu culinar savuros de zi cu zi, care va deveni rapid un favorit. Hrana umeda pentru pisici facuta cu fulgi fini, pentru a fi savurati la fiecare imbucatura. Disponibila in tavitele practice si reciclabile de hrana pentru pisici SHEBA(R) de 85 g.

La SHEBA(R), pregatim de peste 40 de ani hrana pentru pisici delicioasa si de inalta calitate, fara substante daunatoare. Aceste preparate gustoase si luxoase, preferate de pisici, cu o varietate extinsa de formate, gusturi si texturi, vor incanta simturile pisicii tale in fiecare zi. Un meniu atat de variat va oferi cu siguranta momente irezistibile de conexiune zilnica intre tine si pisica ta.

1. Hrana umeda pentru pisici in aspic divin, preparata cu ingrediente naturale* si de inalta calitate, care au fost obtinute de la furnizorii nostri de incredere.

2. Hrana umeda pentru pisici adulte SHEBA(R) de inalta calitate ofera mese zilnice 100% complete si echilibrate pentru prietenul tau felin adult.

3. Fara adaos de coloranti sau conservanti artificiali.

4. Servite intr-un plic practic; usor de deschis si de scurs pentru o servire eleganta si curata.

5. Dezvoltata impreuna cu medicii nostri nutritionisti de la Waltham Petcare Science Institute.

Instructiuni de hranire: O pisica de 3 kg necesita 3 - 3 1/2 pliculete zilnic, o pisica de 4 kg necesita 3 1/2 - 4 pliculete zilnic, o pisica de 5 kg necesita 4 - 4 1/2 pliculete zilnic. 1 plic poate fi inlocuit cu 15 - 17 g de hrana uscata. Tineti cont de caloriile care provin din gustari. Ajustati cantitatea de hrana oferita pisicii dumneavoastra in functie de nevoile acesteia. Cum? Vizitati website-ul nostru. Oferiti apa proaspata. A se servi la temperatura camerei, surplusul de hrana poate fi refrigerat pana la 2 zile.

Conditii de pastrare:

A se pastra inchis, la loc uscat si racoros.

0

Carne si derivate de origine animala (38%, natural* 94%), peste si derivate din peste (natural* 100%, inclusiv ton 4%), minerale, diverse zaharuri. *ingrediente naturale. Constituenti analitici (%): proteina: 7.7; continut de grasimi: 4.8; materie anorganica: 1.7; fibra bruta: 0.30; umiditate: 85.0