Liliac

Liliac Red Cuvee Vin rosu sec Feteasca Neagra & Merlot & Pinot Noir

0,75 l
18+
80,99 lei 107,99 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Ne intampina o culoare rubinie si stralucitoare, un nas proaspat si placut. Intalnim arome de rodii, capsuni si note subtile de lemn dulce si vanilie. Usor condimentat, cupajul soiurilor noastre rosii, este revigorant pe palat, cu un corp bine structurat si un post gust lung de cirese.

Temperatura de consum

 +14°C...+16°C

Despre producator

Crama Liliac revitalizeaza regiunea viticola Lechinta si duce mai departe traditia vinului transilvanean, mostenita de la colonistii sasi, care inca din secolul al XIV-lea au cultivat via la poalele muntilor Carpati.

In fiecare sticla de vin Liliac regasesti angajamentul, atentia, comuniunea cu spiritualitatea, cu pamantul si clima transilvaneana, decantate prin experienta austriaca si tehnica inovativa de vinificatie.

Folosind tehnici moderne, oenologii scot la iveala esenta strugurilor autohtoni, copti sub soarele bland al Transilvaniei si culesi manual din via care se intinde pe 52 de hectare.

Crama realizeaza procesul de vinificatie in conditii optime pentru productia unor sortimente albe, rose si rosii de cea mai buna calitate, care captiveaza cu buchetele lor proaspete, elegante si parfumate.

Greu, adanc si cu o capacitate foarte mare de retentie a apei. Asa este solul podgoriilor Batos, aflate la altitudine joasa. Teritoriul este marcat de diferentele mari de temperatura dintre noapte si zi. Recolta are potentialul unor vinuri complexe.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Strada Principala nr 41, sat Batos
Jud. Mures, Romania

Feteasca Neagra & Merlot

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.