• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Baby Club Sezamini

Am creat o gamă variată și unică de produse pentru mamă și bebeluș care aduc împreună ofertele din piețe pline de legume și fructe proaspete, precum și produsele din farmacii, supermarketuri și magazine de jucării, toate pe o singură pagină unde te poți înregistra gratuit în cel mai tare club dedicat familiilor din oraș.

Livrare gratuită


Nu plătești transportul pentru comenzile tale, de duminică până joi, în intervalul 10:00-16:00

Reduceri pentru membrii clubului


Articole pentru bebeluși, alimente, produse de îngrijire. O mulțime de produse la reducere din care să alegi

Abonamentul Premium & Cashback

Ai Premium pentru 14 zile după prima și a doua comandă care depășesc 300 de lei într-o lună (exceptând produsele din alcool și tutun). Pentru toate celelalte comenzi de peste 300 de lei din aceeași lună, îți oferim 15 credite, pentru categoria “Mama și copilul”.

Chef mama! Bucură-te de comorile din cutia cu gustări!

Suntem aici pentru a-ți facilita bucătăria și pentru a te ajuta să pregătești mâncăruri gustoase și sănătoase pentru micuțul tău, fără a petrece ore în ședințe lungi de gătit. Cu selecția noastră de alimente potrivite pentru gătirea rapidă și nutriție specială, vei avea la îndemână tot ce ai nevoie pentru a asigura copilului tău o alimentație echilibrată și hrănitoare.

 

Produsele noastre sunt atent selectate pentru a se potrivi cu nevoile nutriționale ale copiilor și pentru a fi gata într-un timp scurt. Astfel, poți să gătești mâncăruri gustoase și sănătoase într-un mod eficient, fără a renunța la calitate sau la valoarea nutritivă.