Sabio

Sabio Balsam contra iritatiei de scutec

118 ml
54,59 lei 462,63 lei/l

Livrare în 2 ore

Preț pentru membrii Sezamini: 40,94 lei
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Perfect pentru intretinerea pielii bebelusilor, previne iritatiile si mentine pielea catifelata, fiind folosit pentru calmarea eritemului fesier. Ceara de albine si mai ales extractele de musetel si galbenele folosite pentru zona scutecului, formeaza o bariera naturala protectoare intre pielea delicata a bebelusului si umezeala din scutec. Imediat dupa aplicarea balsamului, extractele naturale din plante incep sa calmeze zona, avand efect  vindecator, reducand inflamatiile si calmand pielea delicata a bebelusilor.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice 

Instructiuni de utilizare:

Aplicati pe piele o cantitate suficienta de produs, apoi masati lejer, pana la patrunderea in piele .

Atentionari speciale:

- nu lasati la indemana copiilor;
- numai pentru uz extern;

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

 

calendula officinale extract/extract de galbenele, anthemis nobilis extract/extract de musetel, lavandula angustifolia extract/extract de lavanda, rosa damascena flower extract /extract de trandafiri, citrus aurantium amara flower extract/extract de flori de portocal, cera alba/ceara de albine, lavandula angustifolia oil/ulei esential de lavanda.