• Sacoșă cadou la comanda ta 🎁
    Primești o sacoșă cu produse de curățenie și nu numai, în valoare de 30 de lei. La comanda ta de peste 200 de lei. Hai să vezi ce ți-am pregătit.
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Termeni și Condiții Clubul Sezamini

Termenii și condițiile generale ale Sezamo pentru participarea la Clubul Sezamini     

 

 

SEZAMO S.R.L. ("Sezamo"), societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legislația din România, cu sediul social pe Strada Linia de Centură nr. 5, Parc Industrial Ctpark București Nord, Unitatea J2, Camera C9.1F.26, Ştefăneştii de Jos, Judet Ilfov, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/3334/2024, CUI RO50031526, capital social 45.000 RON („Sezamo.ro”).

1. Domeniul de aplicare

Termenii și Condițiile Generale de participare la Clubul Sezamini („Termeni și Condiții Sezamini Club”) se aplică la utilizarea Clubului Sezamini în magazinul online al SEZAMO SRL (denumit în continuare „Sezamo.ro”) de pe www.sezamo.ro („Magazinul Online Sezamo.ro”).

2. Ce este Clubul Sezamini?

Clubul Sezamini este un program de fidelizare pentru clienții deja înregistrați la Sezamo (exp:clienții care au deja un cont de client la www.sezamo.ro), care se adresează viitorilor părinți și părinților copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 12 ani („Clienți”).

3. Partener contractual

Proprietarul magazinului online și partener contractual pentru toate contractele este SEZAMO S.R.L. ("Sezamo"), societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legislația din România, cu sediul social pe Strada Linia de Centură nr. 5, Parc Industrial Ctpark București Nord, Unitatea J2, Camera C9.1F.26, Ştefăneştii de Jos, Judet Ilfov, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/3334/2024, CUI RO50031526, capital social 45.000 RON (“Sezamo.ro”).

4. Încheierea contractului

Dacă vă înregistrați la Clubul Sezamini, se stabilește o relație contractuală între dumneavoastră și Sezamo.ro. Înregistrarea în Clubul Sezamini este o condiție prealabilă pentru participarea la Clubul Sezamini. Înregistrarea și participarea sunt gratuite și voluntare.

Termenii și condițiile generale ale Sezamo.ro disponibile aici se aplică Clubului Sezamini, dar sunt completate cu Termeni și Condiții Sezamini Club, după cum se constată în cele ce urmează. În cazul unor contradicții, Termenii și condițiile generale ale Sezamo.ro prevalează.

5. Înregistrarea în Clubul Sezamini și prelucrarea datelor

Poți deveni membru al Clubului Sezamini dacă ești client Sezamo.ro. Ne rezervăm dreptul de arefuza participarea anumitor persoane sau de a exclude membrii. Nu există drept legal care să asigure calitatea de membru al Clubului Sezamini. La înscrierea la Clubul Sezamini trebuie să precizați prenumele copilului dumneavoastră, sexul copilului dumneavoastră și data nașterii acestuia. La înregistrare, viitorii părinți trebuie să indice doar data preconizată a nașterii și – dacă se cunoaște – sexul copilului. După confirmarea calității de membru de către Sezamo.ro (doar atunci esti considerat abonat) vei fi notificat de către Sezamo.ro prin e-mail și contul tău de client va fi extins pentru a include zona de membru Sezamini Club. Prin introducerea datelor copilului, confirmați că sunteți autorizat să transmiteți datele. Notificările de la Clubul Sezamini sunt trimise la adresa de e-mail înregistrată și stocată în contulde client. Membrul își dă consimțământul pentru a fi contactat de Sezamo.ro prin e-mail cuprivire la campanii și reduceri sau oferte inclusiv conținut de la terți referitor la Clubul Sezamini. Vă rugăm să ne informați cu privire la modificările datelor dumneavoastră electronic (prin e-mail) sau în contul dumneavoastră de client. Pentru informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal ale membrilor Clubului Sezamini, faceți click aici.

6. Beneficii Sezamini Club

a. Reduceri

Reducerile Clubului Sezamini sunt disponibile doar pentru membrii. Reducerile nu sunt transferabile altor membrii.

b. Transport gratuit

Livrarea gratuită se aplică de duminică până joi pentru livrările între orele 10:00 și 16:00. (dar nu pentru livrare expres sau pentru livrare precisă în ferestre de 15 minute). Livrarea gratuită se aplică pentru comandă minimă de 150 RON.

c. Beneficii pentru comenzi

1. Pentru prima și a doua comandă plasate în calitate de membru Sezamini în cadrul unei luni calendaristice, comenzi care depășesc valoarea de 300 lei, membrul Sezamini va primi gratuit abonamentul Premium pentru o perioadă de 14 (paisprezece) zile, cu activare de la data livrării comenzii.

2. Pentru orice altă comandă, plasată după prima și a doua comandă în cadrul aceleași luni calendaristice în condițiile descrise în paragraful anterior, membrul Sezamini va primi 15 credite pentru fiecare comandă în valoare minimă de 300 lei plasată pe www.sezamo.ro sau de pe aplicația mobilă sezamo.ro. La livrarea cu succes a comenzii, aceste puncte de credit vor fi creditate automat în contul dumneavoastră de client; acestea rămân valabile 14 (paisprezece) zile de la livrarea comenzii si pot fi folosite pentru a cumpăra orice produse din categoria Mama ș Copilul oferite pe Magazinul Online Sezamo.ro.

Creditele se acordă pentru valoarea bunurilor cumpărate efectiv, cu excepția băuturilor alcoolice și a produselor din tutun. În plus, următoarele articole sunt exceptate de la suma totală:

  • costul transportului;
  • bacșiș pentru curier;
  • puncte de credit valorificate;
  • ambalaje returnabile.

7. Încetarea calității de membru

Îți poți rezilia calitatea de membru în orice moment, fără a oferi motive și fără a respecta un termen limită din secțiunea „Contul Meu” - „Clubul Sezamini”. Toate reducerile dobândite și alte beneficii ale clubului sunt pierdute irevocabil atunci când contul este închis și nu pot fi restabilite sau transferate. Vă putem închide contul dacă ne trimiteți solicitare pe e-mail, cu o perioadă de notificare de patru săptămâni. După expirarea perioadei de patru săptămâni, toate reducerile și alte beneficii ale clubului vor expira irevocabil și nu pot fi restabilite sau transferate.

Sezamo.ro isi rezerva dreptul de a întrerupe Clubul Sezamini în orice moment și fără a da motive sau de a-l înlocui cu un alt club. În cazul dizolvării Clubului Sezamini, toate reducerile, creditele și alte beneficii care au fost dobândite în calitate de membru al Clubului Sezamini vor fi pierdute irevocabil.

8. Confidențialitate

Declarația de protecție a datelor a Sezamo.ro, disponibilă la adresa https://www.sezamo.ro/articol/politica-confidentialitate, este parte integrantă a acestor termeni și condiții. Tot aici veți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal și drepturile persoanelor vizate, în calitate de membru al Clubului Sezamini.

9. Răspundere

Suntem răspunzători față de dumneavoastră în toate cazurile de răspundere contractuală și extracontractuală în caz de intenție și neglijență gravă în conformitate cu prevederile legale pentru daune sau rambursarea cheltuielilor irosite.În alte cazuri, suntem răspunzători - cu excepția cazului în care s-a convenit altfel - doar în cazul încălcării unei obligații contractuale materiale, a cărei îndeplinire este esențială pentru executarea corectă a contractului și pe a cărei respectare vă puteți baza în mod regulat, limitat la compensarea prejudiciului previzibil și tipic. În toate celelalte cazuri, răspunderea noastră este exclusă sub rezerva următoarei clauze.

Sezamo.ro nu garanteaza disponibilitatea permanentă a sistemelor tehnice în legatură cu Clubul Sezamini. În cazul în care sistemul tehnic de înregistrare a beneficiilor sub forma de credite al Clubului Sezamini nu este accesibil (chiar și temporar), nu se pot face reclamații împotriva Sezamo.ro.

10. Legea aplicabilă, locul efectuării

Dacă sunteți consumator, aveți posibilitatea de a alege între locul de reședință și locul de jurisdicție la sediul social al companiei Sezamo.ro. Părțile contractante convin, în măsura în care nu există prevederi legale imperative contrare, aplicabilitatea legii române. Reglementările obligatorii privind protecția consumatorului în temeiul legii statului în care consumatorul își are reședința obișnuită rămân neafectate.

Disponibilitatea serviciului clienți:

Tel. : 0800 894 077 Luni până Duminică de la 7:00 la 23:00

E-mail: clienti@sezamo.ro

Ai nevoie urgent de noi? Cel mai rapid mod de a ne contacta este prin telefon sau chat.

Aceste Termeni și Condițile Generale de participare la Clubul Sezamini au intrat în vigoare la data de 01.05.2023. Ultima actualizare in Iunie 2024.