• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Sezamiau

Știm cu toții că pisicile vor pune stăpânire pe Planetă, dar până ajung la asemenea performanțe, ele vor controla Sezamo pentru următoarea săptămână. Așa că și-au băgat codițele în ofertele noastre de la branduri precum Miau Miau, Royal Canin, Imperial Care, Sheba și multe altele pentru a fi sigure că fiecare comandă va conține măcar 1 produs pentru ele.

Și ca să-ți facem alegerile și mai ușoare, am redus prețul cu până la 30% la produsele selectate. Vezi selecția noastră și descoperă reducerile!

Prinde mouse-ul sau derulează imaginea pe telefon și alege tot ce știi că pisica ta va aprecia!

Vită, somon, pui, iepure, curcan și câte și mai câte. Sezamiau are toate aromele, pentru pisici sterilizate, pui de pisică sau chiar diete speciale. Tot ce trebuie să faci este să alegi ce ai nevoie iar noi ți le livrăm în aceeași zi!