Grikios

Grikios Ardei cherry umpluti cu branza proaspata fara lactoza

200 g

MEDIA DE 8 ZILE DE PROSPEȚIME

17,79 lei 88,95 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: UE,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Grikios Ardei cherry umpluti cu branza proaspata cu fara lactoza
Culoarea rosie intensa stimuleaza pofta de mancare, in timp ce suprafața neteda si gustul usor picant al ardeilor cherry satura simțurile cu placere mediteraneana. Totusi, acesta este doar inceputul, pentru ca cu o singura muscatura ii descoperi interiorul unic, umplut pana la refuz cu crema de branza fara lactoza. Combinația a doua arome diferite creeaza o gustare apetisanta care este irezistibila. incanta de fiecare data poftele familiei si prietenilor tai si apoi vezi ca gatitul in stil mediteranean poate fi extrem de usor! Produsele marca Grikios te vor ajuta sa descoperi adevaratul gust al Greciei, iar fiecare muscatura te va face sa vezi privelisti pitoresti cu cele mai frumoase peisaje ale arhipelagului. Grikios este o calatorie intr-o lume culinara plina de arome, inspirata de o bucatarie mediteraneana diversificata si energica. Este o calatorie cu un brand de produse care este renumit si recunoscut la nivel internațional. Cand vorbim despre brandul Grikios, imaginația noastra ne duce pe plajele insorite ale Mediteranei. Ne amintim de gustul bucatariei locale si de placerea de a manca.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 8 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Ardei cherry marinat 35 % ( piper, zahar, sare, oțet, acizi: acid acetic, acid citric, acid lactic, stabilizator: clorura de calciu; antioxidant: acid ascorbic), crema de branza 35 % (crema de branza din LAPTE, amidon, sare , acid: acid citric), ulei de rapița 25 %, ardei galben marinat ( piper, oțet, sare, stabilizator: clorura de calciu ).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică820 kJ/198 kCal
Grăsimi15 g
inclusiv acizi grași saturați9.2 g
Glucide10.9 g
din care zaharuri10.9 g
Proteine3.2 g
Sare1.1 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.