Grikios

Grikios Masline verzi umplute cu branza proaspata

200 g

MEDIA DE 10 ZILE DE PROSPEȚIME

15,49 lei 77,45 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: UE,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Grikios Masline verzi umplute cu branza proaspata
Gustul delicat al branzei de vaci laptoase, invelite in verdele maslinelor de primavara si scaldate in marinata aromata cu un adaos de boia dulce. Aceasta compoziție originala va incanta simțurile familiei sau ale oaspeților, completand fiecare intalnire din jurul mesei cu o nota culinara a sudului insorit. Aceasta gustare sofisticata va va permite sa transformați rapid si usor mesele obisnuite, petrecerile sau seri romantice intr-o sarbatoare mediteraneana cu gusturi unice, varietate si valori nutritive valoroase. Oamenii din sudul Europei iubesc antipastele si nu-si pot imagina un festin fara un pahar de vin bun, bruscheta crocanta si gustari apetisante care seduc papilele gustative cu un mozaic de arome. Maslinele verzi umplute pana la refuz cu branza delicioasa iți vor permite sa sarbatoresti fiecare masa acasa. Produsele marca Grikios te vor ajuta sa descoperi adevaratul gust al Greciei, iar fiecare muscatura te va face sa vezi privelisti pitoresti cu cele mai frumoase peisaje ale arhipelagului. Grikios este o calatorie intr-o lume culinara plina de arome, inspirata de o bucatarie mediteraneana diversificata si energica. Este o calatorie cu un brand de produse care este renumit si recunoscut la nivel internațional. Cand vorbim despre brandul Grikios, imaginația noastra ne duce pe plajele insorite ale Mediteranei. Ne amintim de gustul bucatariei locale si de placerea de a manca.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 10 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 6 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Masline verzi marinate fara sambure 62 % ( masline, sare, oțet, regulatori de aciditate: acid lactic, acid citric, citrat de calciu; antioxidant: acid ascorbic ), ulei de rapița 25 %, crema de branza 11 % ( crema de branza din LAPTE, amidon, sare, ulei de rapița, acid: acid citric ), ardei rosu marinat ( piper, oțet, zahar, sare). Maslinele din produs pot conține semințe sau fragmente ale acestora.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică861 kJ/209 kCal
Grăsimi20.8 g
inclusiv acizi grași saturați4.6 g
Glucide1.6 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine2.1 g
Sare2.23 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.