Preț Avantajos

Grikios

Grikios Peperoni verde umplut cu branza proaspata

200 g

MEDIA DE 9 ZILE DE PROSPEȚIME

Până la 30.05
14,89 lei 
74,45 lei/kg

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: UE,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Grikios Peperoni verde umplut cu branza proaspata
Zi si noapte. Foc si apa. Energie frenetica si pace fericita. Uneori contrariile se atrag, creand intregul perfect! Exact asa s-a intamplat cu una dintre gustarile Grikios, cu ardeiul verde invelit in crema de branza blanda si aroma sa iute. Aceste doua ingrediente unice, scaldate intr-o marinata, creeaza doar armonia perfecta a gustului pentru a seduce palatele familiei si prietenilor cu aroma sa mediteraneana. in plus, acest antipasti unic va va convinge cu siguranța ca gatitul simplu si rapid poate fi delicios, sanatos si poate transforma fiecare adunare in jurul mesei intr-o adevarata sarbatoare. Produsele marca Grikios te vor ajuta sa descoperi adevaratul gust al Greciei, iar fiecare muscatura te va face sa vezi privelisti pitoresti cu cele mai frumoase peisaje ale arhipelagului. Grikios este o calatorie intr-o lume culinara plina de arome, inspirata de o bucatarie mediteraneana diversificata si energica. Este o calatorie cu un brand de produse care este renumit si recunoscut la nivel internațional. Cand vorbim despre brandul Grikios, imaginația noastra ne duce pe plajele insorite ale Mediteranei. Ne amintim de gustul bucatariei locale si de placerea de a manca.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 9 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 6 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Crema de branza 40 % ( crema de branza din LAPTE, amidon, sare, acid: acid citric ), ardei peperoni verde marinat 33 % ( piper, sare, oțet, acizi: acid acetic, acid citric; antioxidant: acid ascorbic ), ulei de rapița 25 %, ardei rosu marinat ( piper, oțet, zahar, sare ).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică770 kJ/186 kCal
Grăsimi17 g
inclusiv acizi grași saturați9.8 g
Glucide4.1 g
din care zaharuri1.6 g
Proteine3.4 g
Sare1.4 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.