• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

ECO Baby Spanac

100 g
ECO
 5,99 lei 59,90 lei/kg
Țara: Italia,

Spanacul baby nu are un gust foarte puternic, este moale si scopul acestuia este de a creea volum in farfuria de salata.
Spanacul de primavara este crocant si tanar.  Imediat ce amesteci baby spanac cu ceva crocant (de exemplu, salata iceberg) si ceva mai distinctiv (de exemplu, cicoare sau rucola), se creeaza un amestec interesant.

Atunci cand amestecati spanacul cu un topping fierbinte, are loc o pierdere partiala a volumului, dar spanacul nu isi pierde prospetimea.

Instructiuni de depozitare:

Asezati spanacul spalat si uscat intr-o cutie de plastic curata sau un bol de sticla. Pe fundul sau, intindeti mai intai  prosoape de hartie umede, spanac, apoi acoperiti din nou cu un strat de hartie. Nu inchideti cutia si nu o acoperiti cu folie, spanacul trebuie sa respire. A se pastra intr-un loc racoros, dar nu pentru mult timp.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”