Kitchin

Kitchin Linguine N.13

500 g
Cea mai bună achiziție
6,19 lei 12,38 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Linguine nr.13 este un tip de paste care are o forma similara cu spaghetele, dar este aplatizata si putin mai lata. Este o pasta lunga, subtire, in forma de panglica, facuta din faina de grau dur si apa.

Numele „linguine” provine de la cuvantul italian „lingua”, care inseamna „limba”. Pastele sunt numite după forma lor, despre care se spune ca seamana cu o limba. Linguine isi are originea in regiunea Liguria din Italia, in special in orasul Genova.

Numarul 13 din numele sau se refera la grosimea firelor de linguine.

Mod de utilizare

Pentru un gust perfect, fierbeti nu mai mult de 8 minute.

Linguine este o forma de pasta populara in Italia si este adesea servita cu fructe de mare sau sosuri pe baza de rosii, precum si cu ulei de masline si usturoi.

Despre KITCHIN

Nivel ridicat de calitate si pret mic, aceasta este KITCHIN, marca noastra privata. Cumpararea de produse de inalta calitate pentru gatit nu inseamna neaparat ca va va perturba bugetul. Marca Kitchin nu este orice alta marca de marfuri, este un exemplu de succes. 

Ati auzit despre celelalte marci private ale noastre Miil, Sutcha, Moddia, Ubomi si Yutto? Toti sunt membri ai unei familii cu un raport excelent calitate-pret. Alegand aceste marci cumperi produse de calitate la preturi avantajoase! Economisiti bugetul familiei. cu marcile noastre!

Producator

Compania lui Flavio Pagani, Valdigrano, a fost fondata in 1997 ca o afacere de familie. Cu toate acestea, know-how-ul si experienta dobandite de familia Pagani au radacini mai adanci: trei generatii ale familiei produc paste italiene cu pasiune si daruire de peste saptezeci de ani.

Adresa producator

VALDIGRANO
Via Borsellino 35/37
25038 Rovato (BS) – Italia

100% grau dur

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1508 kJ/365 kCal
Grăsimi1.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.4 g
Glucide72 g
din care zaharuri3 g
Proteine12 g
Sare0.01 g
Fibre3 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Poate conține urme de:
Soia
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.