Ristorante

Ristorante Pizza fara gluten cu salam

315 g
22,49 lei 71,40 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Blatul crocant si subtire si ingredientele atent selectate transforma Pizza Dr. Oetker Ristorante Pizza cu salam fara gluten intr-un sortiment irezistibil pentru oricine adora pizzeria italiana. Este bogata in sos de rosii, salam si branza delicioasa. Blatul contine ingrediente care nu au in compozitia lor gluten, precum faina de orez, amidonul din cartofi si proteina de mazare.

Instructiuni de preparare

Scoateti pizza din folie. Asezati pizza pe gratar, in partea de mijloc a cuptorului. Timp de coacere 11-13 min, in functie de cuptorul dumneavoastra la 220°C.

Conditii de depozitare

-18 grade Celsius

Ingrediente: 24% rosii pasate, 15% BRANZA (MOZZARELLA cu pasta tare, EDAM), faina de orez, 12% salam (carne de porc, slanina, sare, condimente, dextroza, ceapa praf, usturoi praf, extracte de condimente, antioxidant (extract de rozmarin), stabilizator (nitrit de sodiu), fum), amidon din cartofi, apa, fulgi de cartofi, proteina din mazare, ulei de rapita, drojdie, zahar, sare, agenti de ingrosare (hidroxipropilmetilceluloza, guma de xantan), ulei de masline extra-virgin, emulsifianti (esteri ai acidului lactic cu mono- si digliceridele acizilor grasi, esteri ai acidului acetic cu mono- si digliceridele acizilor grasi), sirop de glucoza, proteine din LAPTE, amidon modificat, oregano, condimente, usturoi, dextroza.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1013 kJ/242 kCal
Grăsimi11 g
inclusiv acizi grași saturați4.7 g
Glucide25 g
din care zaharuri2 g
Proteine10 g
Sare1.4 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.