Feliciana

Feliciana Pizza speciale

335 g
15,29 lei 45,64 lei/kg

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pizza Feliciana Speciale este o combinatie clasic italiana, cu un accent special, avand in compozitia sa sunca, ciuperci si salam, pe un blat subtire si crocant, copt pe vatra. Sortimentul este savuros, bogat in ingrediente de calitate.

Instructiuni de preparare

Scoateti pizza din folie. Asezati pizza pe gratar, in partea de mijloc a cuptorului preincalzit. Timp de coacere 13-16 min la 200°C

Conditii de depozitare

-18 grade Celsius

Ingrediente: faina alba 480 din GRAU, apa, 9,6% BRANZA (BRANZA Mozzarella, EDAM), 7,4% sunca (carne de porc, apa, amidon modificat, sare, proteine din SOIA, glucoza, zahar, stabilizatori (trifosfati, polifosfati, nitrit de sodiu), agent de ingrosare (caragenan), arome, antioxidant (ascorbat de sodiu)), 7,4% ciuperci, 4,2% salam (carne de porc, grasime de porc, sare, condimente, faina de MUSTAR, glucoza, extracte de condimente, zahar, aroma, antioxidant (extract de rozmarin), apa, stabilizator (nitrit de sodiu)), 4,0% concentrat de tomate, drojdie de panificatie, grasime vegetala de palmier, zahar, sare, ulei de rapita, maia pudra din GRAU (produse macinate din GRAU, malt din GRAU), busuioc, condimente, extract din malt de ORZ, emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu mono- si digliceridele acizilor grasi), agent de ingrosare (guma de guar), verdeata, acidifiant (fosfati de calciu), amidon modificat, suc concentrat de lamaie, ceapa praf, aroma, colorant (caroteni).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1001 kJ/238 kCal
Grăsimi7.3 g
inclusiv acizi grași saturați3.5 g
Glucide33 g
din care zaharuri3.7 g
Proteine9.6 g
Sare1.2 g
Fibre g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Lapte
Mustar
Poate conține urme de:
Soia
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.