Feliciana

Feliciana Pizza quattro formaggi

325 g
15,09 lei 46,43 lei/kg

Livrare în 2 ore

400+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pizza Dr. Oetker Feliciana Quattro Formaggi este o combinatie delicioasa de branzeturi: branza cu mucegai nobil albastru, branza Edam, mozzarella si crema de smantana cu usturoi si verdeata. Gustul este incununat de aroma bogata a ierburilor si condimentelor: usturoi, rozmarin, oregano si busuioc.

Instructiuni de preparare

Scoateti pizza din folie. Asezati pizza pe gratar, in partea de mijloc a cuptorului preincalzit. Timp de coacere 13-16 min la 200°C.

Conditii de depozitare

-18 grade Celsius

Ingrediente: faina alba 480 din GRAU, apa, 9,0% BRANZA Mozzarella, 4,3% BRANZA Edam, 4,3% BRANZA Tilsit, 4,0% concentrat de tomate, smantana (LAPTE), ulei de rapita, drojdie de panificatie, 1,7% BRANZA cu mucegai albastru, grasime vegetala de palmier, sare, zahar, aluat acid uscat din GRAU (produse din grau macinate, malt din GRAU), busuioc, amidon modificat, extract din malt de ORZ, usturoi, emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu mono- si digliceridele acizilor grasi), agent de ingrosare (guma de guar), oregano, corector de aciditate (fosfati de calciu), piper, patrunjel, amidon modificat, rozmarin, aroma, colorant (caroteni), Poate contine urme de: MUSTAR, SOIA.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1113 kJ/265 kCal
Grăsimi9.9 g
inclusiv acizi grași saturați5 g
Glucide33 g
din care zaharuri3.7 g
Proteine10 g
Sare1.1 g
Fibre g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Lapte
Poate conține urme de:
Soia
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.