Feliciana

Feliciana Pizza salam si chorizo

320 g
14,99 lei 46,84 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pentru iubitorii de arome puternice, Pizza Dr. Oetker Feliciana Salame e Chorizo este o versiune delicioasa a salamului si a carnatilor chorizo. Gustul este perfect completat de ardei rosu, ceapa rosie si o multitudine de ierburi aromate si condimente: busuioc, usturoi, piper si ardei dulce.

Instructiuni de preparare

Scoateti pizza din folie. Asezati pizza pe gratar,in partea de mijloc a cuptorului preincalzit. Timp de coacere 13-16 min la 200°C

Conditii de depozitare

-18 grade Celsius

Ingrediente: faina alba 480 din GRAU, apa, 10% BRANZA Edam, 4,4% salam Chorizo (carne de porc, grasime de porc, sare, condimente, zahar, extracte de condimente, dextroza, stabilizator (nitrit de sodiu), antioxidant (extract de rozmarin)), 4,4% salam (carne de porc, grasime de porc, sare, condimente, faina de MUSTAR, glucoza, extracte de condimente, zahar, aroma, antioxidant (extract de rozmarin), apa, stabilizator (nitrit de sodiu)), 4,2% concentrat de tomate, ardei rosu, ceapa rosie, drojdie de panificatie, grasime vegetala de palmier, sare, zahar, ulei de rapita, aluat acid uscat din GRAU (produse din grau macinate, malt din GRAU), busuioc, extract din malt de ORZ, emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu mono- si digliceridele acizilor grasi), agent de ingrosare (guma de guar), usturoi, ardei, corector de aciditate (fosfati de calciu), patrunjel, amidon modificat, piper, aroma, colorant (caroteni). POATE CONTINE URME DE SOIA.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1114 kJ/265 kCal
Grăsimi9.8 g
inclusiv acizi grași saturați4.6 g
Glucide34 g
din care zaharuri3.9 g
Proteine9.7 g
Sare1.4 g
Fibre g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Lapte
Mustar
Poate conține urme de:
Soia
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.