Avocado Ready to Eat
1 bucLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Avocado „Ready to Eat” sau avocado copt pentru consum imediat. Nu este necesar sa asteptati cateva zile pentru a se maturiza.
Coaja este denivelata. Culoarea este de obicei maro pana la maro-violet.
Mod de intrebuintare
Destinat consumului direct. Datorita pulpei sale cremoase si a izului de nuca, avocado copt este cel mai potrivit pentru salate, precum si pentru diverse produse tartinabile, dips si alte delicii. De asemenea, poate fi feliat ca alternativa la untul proaspat de patiserie.
Puteti incerca o reteta rapida de guacamole: Se zdrobeste avocado cu o furculita, se adauga zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare si se amesteca. Apoi taiati rosiile, ceapa rosie si ardeiul iute in bucati mici. Amestecati si adaugati usturoi zdrobit daca doriti. La sfarsit, adaugati chimen macinat si coriandru dupa gust.
Conditii de depozitare
La temperatura camerei va continua sa se coaca , daca vrei sa-l pastrezi cateva ore sau o zi la un grad de coacere aproximativ constant poti sa-l depozitezi in spatii frigorifice la temperaturi cuprinse intre 4-7°C.