Mutti

Mutti ECO Rosii decojite

400 g
ECO
14,19 lei 35,48 lei/kg

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

De la gatitul traditionalul mediteranean, la gatitul modern extrem de inovator, Mutti ofera optiuni de inalta calitate pentru fiecare masa.

Este alegerea ideala pentru preparatele pe baza de peste si pentru toate retetele care necesita folosirea rosiilor de vara, zemoase si moi, de o culoare aprinsa.

Rosiile decojite Mutti au un continut mai mare de apa, fiind excelente pentru preparatele gatite la temperaturi inalte si pentru retetele care inecesita un timp mai indelungat de preparare.

Despre producator

Giovanni Mutti (1805-1894) este un fermier care utilizase sistemul sideral cu mult inaintea timpului sau, fiind folosit si in prezent in agricultura exologica. Se ia in considerare influenta soarelui si a lunii asupra cultivarii plantelor. Dupa multe experimente, Giovanni a reusit sa inoveze prin aplicarea tehnicilor de rotatie a culturilor. Acest lucru a permis solului sa-si recapete substantele nutritive, reducand in acelasi timp nevoia de ingrasaminte naturale si chimice. Rotatia culturilor este o practica esentiala in agricultura, chiar si astazi, demonstrand ca vechile traditii rurale sunt inca secretul din spatele cultivarii celor mai bune rosii.

Ca si companie, misiunea Mutti este de a aduce rosia la cel mai inalt nivel. Este acelasi obiectiv care i-a calauzit de mai bine de 120 de ani. Chiar si astazi, inca învata lucruri noi despre acest fruct minunat si imbunatatesc constant fiecare aspect referitor la producerea sa pentru a obtine cele mai bune produse tomate cu putinta.

Producator

MUTTI S.p.A.
Via Traversetolo 28
43022 Localita Piazza di Montechiarugolo
Parma
Italia

Rosii decojite ecologice, suc de rosii ecologic, corector de aciditate: acid citric

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică92 kJ/22 kCal
Grăsimi0.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.1 g
Glucide3.6 g
din care zaharuri2.9 g
Proteine1.1 g
Sare0.01 g
Fibre0 g