Alnavit

Alnavit ECO Spaghete fara gluten cu hrisca

250 g
ECO
14,99 lei 59,96 lei/kg

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Categorie:
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Spaghetele de hrisca Alnavit au o culoare deosebit de inchisa fiind realizate din hrisca 100% organica.Aceasta aduce cu sine gustul deosebit si o portie buna de magneziu. Se gatesc ca pastele obisnuite .

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984. Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine. Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor noastre. Prin urmare, judecam toate activitatile si proiectele in functie de compatibilitatea lor cu oamenii si planeta. Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale. Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential sa punem oamenii in centrul gandurilor si actiunilor noastre, in locul intereselor pur economice.

Alnavit este parte a familiei Alnatura, care dezvolta de 20 de ani alimente care sunt menite sa aduca o contributie pozitiva la bunastarea individuala - pentru oameni si pentru mediu. Cu o selectie din ce in ce mai mare de produse organice FREE FROM, Alnavit aduce multa armonie in viața de zi cu zi - nu numai pentru stomac, ci si pentru cap si inima.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Alnatura GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt

 

 

Faina de hrisca* *din agricultura ecologica

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1469 kJ/347 kCal
Grăsimi2.9 g
inclusiv acizi grași saturați0.7 g
Glucide67 g
din care zaharuri0.9 g
Proteine11 g
Sare0.01 g
Fibre4.5 g