• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

Zaganu Bere India pale lager colaborare cu Hop Hooligans

500 ml
18+
 13,99 lei 27,98 lei/l
18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.

Zaganu IPL este a doua bere facuta in colaborare cu Hop Hooligans, o editie limitata stilul India Pale Lager, cu 6% alcool, disponibila la draught si la sticla. Am folosit o drojdie lichida de lager, folosita si la prima bere facuta in colabrare cu HopHooligans (Sausage Party) si apoi am pus-o la dry-hopping cu hamei Citra, Amarilo si Mosaic. Rezultatul este un lager foarte fresh, hoppy si bine echilibrat. Cheers! Alcool:6.0%.

Despre producator

Zaganu este o micro-berarie independenta, 100% romaneasca fondata in 2013 de Alexandru si Laurentiu, doi tineri antreprenori.
Productia este asigurata de o echipa mica de localnici priceputi din comuna Maneciu, in frunte cu un maestru berar. Micro-beraria se afla la poalele varfului Zaganu din muntii Carpati, aproape de statiunea Cheia, in satul Maneciu-Ungureni, judetul Prahova. Zaganu, atat muntele cat si berea poarta numele unei specii de maiastre de vultur (vulturul barbos), vanat pana la disparitie in urma cu 100 ani. Berea produsa in aceasta micro-berarie se numeste Zaganu si este o bere artizanala, nepasteurizata, fabricata doar din ingrediente usor de citit si pronuntat: apa, malt, hamei si drojdie.


Conditii de depozitare

Pastrati berea intr-un loc racoros, ferit de lumina soarelui, recomandam sub 10°C.

Adresa producatorului

Sat Maneciu - Ungureni, 72, comuna Maneciu
Jud. Prahova, 107365

0