Laptaria cu caimac

Laptaria cu caimac Rotocol de cascaval

280 g
29,09 lei 103,89 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

In rotite de 280 g, vidat și impachetat in hârtie fină, Rotocol de cașcaval completează seria brânzeturilor de la Lăptăria cu caimac.

Maturat până la 30 de zile, este un cașcaval moale, cu textură fină și bogată în coajă naturală.

Cu gust lăptos, cremos și delicat, ușor sărat, Rotocol de cașcaval este potrivit pentru orice moment al zilei și orice gust!

Se pretează pentru un mic dejun pentru copii sau adulți într-un sandviș cald pe grill, tăiat cubulețe pentru gustări cu grisine, roșii sau măsline ori adăugat în diverse preparate la cuptor, ras sau în tigaie pane! Tu cum îl preferi?

Despre producator

Suntem o marcă de lactate de specialitate 100% românească, naturală și integrală, adaptată cerințelor și posibilităților lumii de astăzi. Ne implicăm în întregul proces: cu ferma noastră și cu animalele noastre hrănite din propriile culturi, avem atât mijloacele, cât și dorința de a produce produse lactate de calitate, sigure și hrănitoare, fără suplimente inutile. Gustoase ca cele pe care le găsești doar în mediul rural sau la piață, dar sigure așa cum le poate oferi doar o fabrică de ultimă generație. Avem grijă de animalele noastre temeinic, creăm noi gusturi cu pasiune și respectăm cu rigurozitate standardele și credem că viața este mai liniștită atunci când alegi să faci fapte bune și să bei un pahar de lapte cald.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

Strada Primăriei 59, Drăgoeşti 927100

lapte de vaca integral, pasteurizat, sare, culturi lactice, enzime. Continut de grasime raportat la substanta uscata: min 45%

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1407 kJ/339 kCal
Grăsimi26.3 g
inclusiv acizi grași saturați17.3 g
Glucide1.4 g
din care zaharuri0.8 g
Proteine24 g
Sare1.88 g
Fibre g