PICK

PICK Salam de iarna felii

70 g

MEDIA DE 24 ZILE DE PROSPEȚIME

10,29 lei 147,00 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Salamul de iarnă PICK felii este un salam afumat și uscat, preparat din ingrediente naturale excelente, de calitate premium, cu condimente clasice. Tehnologia de producție de ultimă oră creează o combinație perfectă, imbatabilă de zeci de ani cu procesul tradițional de afumare a lemnului de fag și de învechire îndelungată. Savoarea armonioasă a produsului este ajutată în principal de învelișul de mucegai, care este protejat de ambalajul din celofan al salamului.

Istoria Pick Szeged Zrt. datează din secolul al XIX-lea. Timp de 150 de ani, Pick a fost un jucător important pe piața europeană a industriei alimentare și a fost liderul pieței de carne din Ungaria, oferind produse de calitate excelentă cunoscute și apreciate pe tot globul. Alegeți Szeged Zrt. care are cea mai mare capacitate de producție a cărnii uscate din Europa Centrală și domeniul său de activitate acoperă întregul lant al industriei cărnii, de la sacrificare până la distribuția cu ridicata și cu amănuntul a cărnii și a produselor din carne. În Ungaria, PICK este cel mai cunoscut nume de marcă din industria cărnii. Exportăm activ în 35 de țări; avem o filială în Germania și un birou de reprezentare comercială în Japonia.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

PICK SZEGED ZRT. H-6725 SZEGED, SZABADKAI ÚT 18.

 

 

 

Community Verified icon

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 24 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc, slanina de porc, sare, condimente, zahar, conservant (nitrit de sodiu).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2167 kJ/524 kCal
Grăsimi47 g
inclusiv acizi grași saturați19 g
Glucide0.5 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine25 g
Sare4.2 g
Fibre g