PICK

PICK Salam danez felii

70 g

MEDIA DE 20 ZILE DE PROSPEȚIME

8,59 lei 122,71 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Salam danez felii PICK-salam din carne de porc, crud -uscat cu gust placut pentru sandwich-uri si aperitive delicioase. Se pastreaza in frigider, se consuma ca atare la prepararea sandwich-urilor.

Despre producator

Istoria Pick Szeged Zrt. datează din secolul al XIX-lea. Timp de 150 de ani, Pick a fost un jucător important pe piața europeană a industriei alimentare și a fost liderul pieței de carne din Ungaria, oferind produse de calitate excelentă cunoscute și apreciate pe tot globul. Alegeți Szeged Zrt. care are cea mai mare capacitate de producție a cărnii uscate din Europa Centrală și domeniul său de activitate acoperă întregul lant al industriei cărnii, de la sacrificare până la distribuția cu ridicata și cu amănuntul a cărnii și a produselor din carne. În Ungaria, PICK este cel mai cunoscut nume de marcă din industria cărnii. Exportăm activ în 35 de țări; avem o filială în Germania și un birou de reprezentare comercială în Japonia.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

PICK SZEGED ZRT. H-6725 SZEGED, SZABADKAI ÚT 18.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 20 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc, slanina de porc, tendoane de porc, sare, condimente, dextroza, sirop de glucoza, proteina hidrolizata (porumb,rapita), antioxidant (eritorbat de sodiu), zahar,extract de condimente,colorant (carmin),conservant (sorbat de potasiu,nitrit de sodiu), cultura starter.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1846 kJ/446 kCal
Grăsimi40 g
inclusiv acizi grași saturați16 g
Glucide0.5 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine21 g
Sare4 g
Fibre g