Senfter

Senfter Speck PGI

100 g

MEDIA DE 23 ZILE DE PROSPEȚIME

Epuizat. Disponibil : Lu
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Bauernspeck Alto Adige este o specialitate deosebită și exclusivă, disponibilă în cantități limitate. Carnea provine de la porci crescuți cu tehnici durabile în mici ferme din Tirol de Sud și hrăniți cu furaje selectate. Rezultatul este un Speck deosebit de fraged, atat de mult incat se topeste in gura, dar in acelasi timp are consistenta potrivita.

Despre producator

La începutul carierei sale, Franz Senfter a urmat Facultatea de Afaceri, dar a continuat să învețe meseria de măcelar și a preluat afacerea tatălui său. Când a observat că industria turistică în dezvoltare rapidă din Tirolul de Sud a fost foarte receptivă la Speck Alto Adige și că așteaptă să se încheie parteneriate comerciale, și-a extins producția de Speck Alto Adige. Prin intermediul tehnologiei moderne, Franz Senfter a pus bazele standardizării și asigurării calității în patul lor.

 

Încet, dar sigur, a construit o rețea stabilă în toată Italia. Intrarea pe piața germană a adus schimbări semnificative pentru companie: în obiceiul consumatorilor germani de a consuma produse din carne afumată, Speck Alto Adige era și mai atractiv acolo decât era în Italia. Astăzi, Grandi Salumifici Italiani Agis este una dintre cele mai mari companii din sectorul producției de carne din Italia și cel mai mare producător de speck din Tirolul de Sud.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

Alter Markt, 4, 39038 Innichen, Autonome Provinz Bozen - Südtirol, Italy

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 23 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 5 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc, sare, condimente, arome naturale, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservanti: nitrit de sodiu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1111 kJ/266 kCal
Grăsimi16 g
inclusiv acizi grași saturați6.2 g
Glucide0.5 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine30 g
Sare4 g
Fibre g