Agricola

AGRICOLA Cocosel de padure

cca 0,63 kg

MEDIA DE 2 ZILE DE PROSPEȚIME

cca

 28,07 lei 44,79 lei/kg

Livrare în 2 ore

50+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Primul pui COQUELET produs în Romania. Cocoselul de Padure este raspunsul AGRICOLA adresat in special consumatorilor avizati care isi doresc un pic de rasfat, calitate, gust si prospetime romanesti. A gati aceasta delicatesa, simplu ori sofisticat, face din consumator un adevarat chef la el acasa.  Gust fin, deosebit, culoare specifica, carne proaspata si frageda de pui hranit cu porumb.

Despre producator

AGRICOLA isi propune sa fie cel mai puternic brand din industria carnii, unul dintre cei mai importanti jucatori din agribusiness-ul romanesc, se regaseste in Top 3 producatori de carne de pui si semipreparate din carne si Numarul 1 in piata salamurilor crud-uscate din Romania.

„Misiunea noastra este sa ne ridicam, prin ceea ce facem zi de zi, la inaltimea asteptarilor consumatorilor, angajatilor, actionarilor si partenerilor nostri. Produsele AGRICOLA si serviciile atasate acestora sunt etalonul bunastarii oamenilor, prin calitatea, diversitatea si creativitatea cu care le asiguram adevarate «mese de poveste».” - AGRICOLA.

Conditii de depozitare

A se depozita la o temperatura cuprinsa intre 0-4 grade Celsius.

Adresa producatorului

Calea Moldovei nr. 94, Bacău 600351, România

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 2 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”