Guido Cafea boabe Diego Samuel YN09

120 g
 49,99 lei 416,58 lei/kg
Țara: Columbia,

Note de ananas, mango si lychee.


Exotismul acestei cafele permite sa identificam la cupping note de ananas, mango si lychee. In spatele profilului stau mai multi factori care contribuie la rezultatul final. La baza, este inovativitatea fondatorului fermei. Cu o experienta de 13 ani dedicati cafelei, acesta s-a indepartat de procesarile standard si a dezvoltat propriile protocoale experimentale de fermentare. Modelul lui emblematic de procesare integreaza micro-organisme anume selectate ca sa avantajeze fermentatia. In locul microbiomului natural, aleatoriu si impredictibil, cafeaua trece prin schimbari controlate, pentru a atinge obiective precise si a-i asigura constanta. Drept pentru care, in cazul de fata, avem o cafea care a trecut printr-o fermentare extinsa, urmata de o procesare spalata. Aceasta prelucrare ofera intensitate si claritate aromelor.

Despre producator

Guido este magazin de cafea de specialitate, prajitorie si scoala de cafea, din Bucuresti. Pasiunea este ingredientul secret care a motivat Guido sa construiasca si sa impartaseasca viziunea lor prin educatie si experienta acumulata in aceasta directie de-a lungul anilor.

La Guido sunt selectate cu grija originile de cafea, iar pentru fiecare dintre ele sunt testate si este ales un profil de prajire care sa evidentieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvaluie in ceasca fiecaruia. De asemenea, Guido observa, testeaza si apoi recomanda perioada optima de maturare a cafelelor, respectiv numarul de zile de la prajire in care boabele isi dezvaluie buchetul cu claritate si eleganta.

Conditii de depozitare

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 30 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”