ECO Limes ambalat

150 g
ECO
Temporar indisponibil.
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Brazilia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Limes-ul este un fruct citric mic, rotund, care este de obicei de culoare verde. Este strâns legat de lămâi și este cunoscut pentru gustul acru și acid. Limes-ul este adesea folosit în gătit, coacere și băuturi pentru a oferi o aromă tangibilă.

Fructele de var sunt un ingredient cheie în anumite retete de murături, iar sucul de limes este folosit pentru aromatizarea băuturilor, alimentelor. Limonada și alte băuturi cu aromă de lime au o aromă și un buchet destul de distinct fata de cele obținute din lămâi ( Citrus × limon ). Sucul de fructe de lime poate fi concentrat, uscat, congelat sau conservat. Uleiul de limes, din coaja fructelor, este prelucrat în principal în Indiile de Vest. Citratul de lime și acidul citric sunt, de asemenea, preparate din fructe.

 

Reteta Mojito

Ca să prepari cel mai bun Mojito îți vor trebui 60 ml de rom alb, zeama de la o lămâie, frunze de mentă și zahăr brun granulat. Pentru decor poți opta pentru o felie de lime.

Mod de preparare

Pune zahărul și frunzele de mentă într-un pahar, iar apoi începe să le strivești ușor pentru a activa aroma de mentă, adaugă cuburile de gheață și apoi romul alb. Adaugă apă minerală și apoi, folosind o linguriță specială pentru cocktailuri amestecă de două ori în timp ce ridici ușor lingurița.