PlayShifu Orboot Globul pamantesc

1 buc
299,99 lei 299,99 lei/buc

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Jucarie educationala multipremiata, Globul pamantesc interactiv Orboot este bazat pe realitate augumentata (AR). Functioneaza cu iPad-uri, iPhone-uri, tablete/telefoane Android
EXPLOREAZa: Orboot Earth de la PlayShifu va duce copilul intr-o calatorie in jurul lumii. Scaneaza globul cu aplicatia insotitoare pentru a-l aduce la viata si a explora lumea dincolo de tari si capitalele. Plin de povestiri vizuale, muzica si interactiuni vocale, chestionare despre lume, puzzle-uri si provocari. (Fara granite si fara denumiri mentionate pe glob.)
Invata: Descopera 400 de momente importante si peste 1000 de fapte din 6 domenii - animale, cultura, monumente, inventii, harti si bucatarii ale lumii. Creeaza un parc national si afla despre lantul trofic si echilibrarea ecosistemului, pornind in cautarea animalelor, plantelor, pasarilor si insectelor potrivite pentru echilibrarea ecosistemul parcului. Participa la chestionare distractive pentru fiecare categorie.
O jucarie STEM perfecta pentru invatare timpurie, care starneste imaginatia si curiozitatea. Ajuta la dobandirea cunoasterii lumii in ansamblul ei, a geografiei, stiintelor mediului, stiintelor sociale si sensibilitatii culturale.
Continut: glob cu diametru 25 cm, pasaport, stampila, autocolante cu steagurile tarilor si un ghid. (Tableta/Smartphone nu sunt incluse.) Daca sunteti in cautarea unei jucarii educationale complexe sau a unui cadou unic, Orboot Earth este raspunsul! Este, de asemenea, un instrument grozav de educatie acasa si la scoala.
DISPOZITIVE COMPATIBILE: Acest glob inteligent functioneaza cu aplicatia gratuita Orboot Earth disponibila in 9 limbi care poate fi descarcata din App Store sau Play Store (conectarea la internet este necesara doar pentru instalarea si actualizarea aplicatiei). Functioneaza cu - iPad a 5-a generatie si variante mai noi, iPad Air toate modelele, iPad Pro toate modelele, iPad Mini 2 si mai sus, iPhone 6 si mai sus; Tablete si smartphone-uri Android de 3 GB RAM si mai mult. Dispozitivele Amazon Fire nu sunt acceptate momentan.

ATENTIE: Aplicatia NU este disponibila in limba romana!

Varsta recomandata: 5 - 12 ani.
Alimentam mintile tinere cu jucarii tehnologice interactive si educationale creand experiente educationale de joaca pentru copiii de astazi, astfel incat acestia sa poata revolutiona lumea de maine.
Confectionat conform reglementarilor EN71&ASTM.

https://www.youtube.com/watch?v=lANxRWKBGOw

AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
Ambiental
Produs pentru copii.AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.