Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Coș

Remy Martin

Remy Martin VSOP Coniac 40%

0,7 l
266,99 lei 381,41 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

In anul 1724, in Franta, regiunea viticola Cognac, tanarul Rémy Martin a vandut pentru prima data coniacul cu numele propriu. Coniacul sau a fost apreciat in cercurile restranse ale nobilimii si dupa numai 14 ani Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta vita de vie. in secolul urmator, coniacul Rémy Martin a castigat popularitate si a fost exportat in Statele Unite, Asia si insulele Pacificului. Rémy Martin este produs din struguri crescuti in cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac.

In subregiunile Grande Champagne si Petite Champagne exista soluri bogate in straturi de calcar, care hranesc vita de vie, iar la suprafata piatra reflecta soarele si asigura o coacere perfecta. Soiurile de struguri folosite la productia coniacului Rémy Martin sunt in principal: Ugni Blanc, Colombard si Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlata, oferita de legislatia franceza, coniacul trebuie distilat de doua ori in alambicuri din cupru si maturat cel putin doi ani in butoaie de stejar. V.S.O.P (Very Superior Old Pale) a fost creat in 1927 de André Renaud, maestrul in blenduri al distileriei Rémy Martin. Acest coniac a redefinit standard-ul celor mai sofisticate amestecuri si a creat o denumire de origine controlata, recunoscuta oficial 11 ani mai tarziu. Eleganta etichetei cu toate elementele originale de brand ramane loiala stilului rafinat, creat de Emile Rémy Martin, continuat de André Renaud si pastrat cu dedicare de Baptiste Loiseau, actualul maestru al casei Rémy Martin.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros ferit de inghet si razele soarelui.

Distilat invechit de vin, colorant: caramel simplu, zahar, apa.