Kitchin

Kitchin Farfalle N.154

500 g
Cea mai bună achiziție
3,99 lei 7,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pastele Farfalle isi au originea in regiunile Lombardia si Emilia-Romagna din Italia in secolul al XVI-lea. Numele sau provine de la cuvantul italian „farfalla”, care inseamnă fluture, datorita formei sale distinctive a papionului.

Pastele noastre sunt facute din faina de grau dur, care este o faină bogata in proteine, perfecta pentru a face paste. Aluatul este apoi modelat în forma emblematica a papionului folosind masini speciale.

Esti gata sa experimentezi gustul Italiei in propria ta bucatarie? Pastele noastre farfalle italiene autentice sunt aici pentru a va transporta direct in inima Italiei cu fiecare muscatură delicioasa.

Fabricate in Italia, pastele noastre farfalle sunt realizate la perfectiune, cu forma clasica a papionului si textura frageda. Indiferent daca gatiti un Alfredo cremos sau un sos de rosii acidulat, farfalle sunt pastele perfecte pentru a se asorta cu orice sos sau topping.

Mod de utilizare

Pentru un gust perfect, fierbetinu mai mult de 13 minute.

O modalitate delicioasa de a folosi pastele farfalle este sa faci o salata de paste usoara si racoritoare de vara. Mai intai, gatiti farfalle conform instructiunilor de pe ambalaj pana cand este al dente. Taiati cateva legume proaspete, cum ar fi rosii cherry, castraveti si ardei gras. Combinati pastele, legumele si niste branza feta maruntita. Amestecati puțin ulei de masline, suc de lamaie, sare si piper pentru a face un dressing simplu. Se stropeste dressingul peste salata de paste si se amesteca. Serveste rece si bucura-te de salata ta delicioasa si sanatoasa de paste farfalle!

Despre KITCHIN

Nivel ridicat de calitate si pret mic, aceasta este KITCHIN, marca noastra privata. Cumpararea de produse de inalta calitate pentru gatit nu inseamna neaparat ca va va perturba bugetul. Marca Kitchin nu este orice alta marca de marfuri, este un exemplu de succes. 

Ati auzit despre celelalte marci private ale noastre Miil, Sutcha, Moddia, Ubomi si Yutto? Toti sunt membri ai unei familii cu un raport excelent calitate-pret. Alegand aceste marci cumperi produse de calitate la preturi avantajoase! Economisiti bugetul familiei. cu marcile noastre!

Producator

Compania lui Flavio Pagani, Valdigrano, a fost fondata in 1997 ca o afacere de familie. Cu toate acestea, know-how-ul si experienta dobandite de familia Pagani au radacini mai adanci: trei generatii ale familiei produc paste italiene cu pasiune si daruire de peste saptezeci de ani.

Adresa producator

VALDIGRANO
Via Borsellino 35/37
25038 Rovato (BS) – Italia

100% grau dur

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1508 kJ/365 kCal
Grăsimi1.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.4 g
Glucide72 g
din care zaharuri3 g
Proteine12 g
Sare0.01 g
Fibre3 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Poate conține urme de:
Soia
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.