
Saitaku
Saitaku Paste Shirataki din faina de Konjac
200 g18,29 lei 91,45 lei/kg
Livrare în 2 ore
Categorie:
Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Taiteii japonezi Shirataki sunt facuti din faina de konjac si pot fi consumati in supe, salate, respectiv in diverse preparate cu taitei. In Japonia, Shirataki Noodles sunt serviti in mod traditional cu faimosul fel de mancare Sukiyaki. Shirataki Noodles nu au gluten si sunt saraci in calorii.
apa, faina de konjac 3%, regulator de aciditate: E330, intaritor: hidroxid de calciu.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 42 kJ/10 kCal |
Grăsimi | 0.5 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.1 g |
Glucide | 0.8 g |
din care zaharuri | 0.5 g |
Proteine | 0.5 g |
Sare | 0.05 g |
Fibre | 3.5 g |