
Saitaku
Saitaku Sos Tempura Batter Mix
150 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
In Japonia, metoda Tempura este o arta.
Metoda de gatit a „prăjirii cu aluat de făină” reprezinta o provocare si nu este nevoie de chiar asa mult timp pentru a o putea stapani.
Tempura este o metoda de prajire a pestelui, a carnii sau a legumelor, folosind un mix foarte usor din apa racita, faina si oua.
faina de grau, amidon de porumb, amidon de porumb modificat, agent de ingrosare: guma de guar, sare, agent de crestere E500, emulsificator: E450, glucoza, piper alb.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1484 kJ/354 kCal |
Grăsimi | 0.7 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.2 g |
Glucide | 83 g |
din care zaharuri | 2.9 g |
Proteine | 2.5 g |
Sare | 1.6 g |
Fibre | 0 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |