Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Coș

Sloane

Sloane Cafea boabe Brazilia Agua Limpa

250 g
Epuizat. Disponibil : Astăzi
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Brazilia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Numele fermei, Agua Limpa, inseamna apa curata, datorita abundentei de izvoare si iazuri din zona acesteia. Ferma Agua Limpa este o afacere de familie, unde domnul Paulo Roberto a impartasit cu sotia si fiii sai pasiunea pentru cafea. Fiul sau cel mare este Agronomul-Sef al fermei, iar impreuna cu tatal lui, decid cele necesare in legatura cu practicile de cafea care variaza enorm, cum ar fi: cand sa fie taiati arbustii mai batrani, cand sa fie plantati cei noi, hotarand ce soiuri de cafea vor fi folosite, daca vor extinde culturile de cafea in zone noi ale fermelor, ce tehnologii noi ar trebui implementate, ce parcele de cafea vor fi recoltate primele etc. Noi am indragit aceasta cafea pentru profilul aromatic de alune de padure, prune uscate si ciocolata cu lapte rezultat al profilarii speciale de espresso.

Despre producator

SLOANE se defineste prin excelenta, cunostinte si pasiune. Loturile pe care alegem sa vi le oferim trebuie sa atinga standarde inalte de calitate a fasolei verzi, procesare curata si corecta, complexitate cupe si impact pozitiv in comunitatile locale ale fermierilor. Prin urmare, ne bazam puternic pe reteaua noastra de comercianti si fermieri ecologici, cu care am dezvoltat parteneriate puternice, cheltuind si investind mult timp, incredere si respect reciproc. Asa ramanem conectati la avangarda experimentarii si dezvoltarii cafelei si de aceea cea mai mare parte a ofertei noastre este compusa din loturi care ne entuziasmeaza cu adevarat.

Stilul nostru de prajire se concentreaza pe lotul de cafea, nu pe stilul de preparare.

Ne concentram pe obtinerea celui mai bun profil de prajire potrivit pentru fiecare cafea, luand in considerare toate variabilele loturii, astfel incat profilul sau unic de aroma sa straluceasca.

Cafeaua este un produs organic si variaza foarte mult in functie de regiunea de crestere, soi, altitudine si procesare. De aceea veti gasi toate aceste informatii listate pe fiecare dintre pungile noastre si de aceea fiecare lot din fiecare cultura este unic si aproape deloc repetabil.

Notele de aroma enumerate pe punga sunt cele mai puternice caracteristici pe care le-am observat intr-o multitudine de metode de preparare, dar vor varia foarte mult in functie de echipamentul de macinare, compozitia minerala a apei si reteta pe care o utilizati. Va incurajam cu tarie sa explorati si sa descoperiti cum poate avea fiecare cafea in propriile extractii si sa folositi notele noastre de arome ca ghid. Aciditatea este normala si de dorit in cafea, deoarece este samanta unui fruct, amaraciunea nu este. Cafeaua de inalta calitate, prajita cu grija, bine extrasa este intotdeauna dulce in mod natural si nu are nevoie de indulcitori suplimentari.

Aromele din cafeaua prajita se pot dezvolta inca pana la 30 de zile dupa prajire, asa ca fiti constienti de faptul ca aroma maxima nu este imediat dupa prajire. Daca este depozitat in ambalajul original resigillabil sau in recipiente etanse intr-un loc uscat si intunecat, va ramane la potential maxim pana la 4 luni dupa prajire daca este sigilat si 2 saptamani daca este deschis. Cafeaua este sigura pentru a fi bauta bine dupa 12 luni de la prajire, dar va avea gustul ca o amintire trista a cafelei care a fost candva.

Conditii de depozitare

Pastrati cafeaua in punga originala resigilabila, intr-un loc uscat si racoros.

100% Cafea Arabica - Single origin

Date de contact pentru asistență pentru clienți

  • Încărcarea textului

    Încărcarea textului

  • Încărcarea textului

    Încărcarea textului

Încărcarea textului

Încărcarea textului

Pentru a schimba preferințele cookie click aici.

Română