Verdino Alternativa vegetala la carne tocata
200 gLivrare în 2 ore
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Verdino carne vegetala tocata.
Alternativa vegetala la carne tocata de porc, pe baza de proteina de mazare si ulei de cocos.
Mod de intrebuintare
Se caleste in putin ulei incins 6-8 minute, amestecand continuu. Apoi, se condimenteaza si se utilizeaza urmand reteta dorita. Se foloseste in toate preparatele proprii carnii tocate clasice: ciorba de perisoare, sos Bolognese, chiftelute, sarmale, ardei umpluti, drob, kebap, etc.
Despre producator
Surprinzator, povestea Verdino nu incepe in lanuri de mazare. În 2019, a facut un pas urias, asemenea celui de pe Luna, si a pus la incercare abilitatile proteinelor din mazare. Ce a creat nu a fost un produs. Ci o piata. O intreaga lume de gusturi si arome familiare – dar cu ceva diferit. Brusc, pentru acelasi gust delicios al carnatilor, micilor si mezelurilor nu mai era nevoie nici de sacrificiul animalelor, nici de soia. Iar asta face ca Verdino sa fie Verdino.
Conditii de depozitare
A se pastra in spatii frigorifice, la temperatura de 2-6 °C.
Producatorul
S.C. Verdino Green Foods S.R.L.
Oiejdea, DN 1, KM 392+600, judet Alba
Romania, 517293
Apa, 21% proteina de mazare, ulei de cocos, agent de ingrosare: metil-celuloza, fibra de mazare, amidon modificat, sare alimentara neiodata, aroma, colorant: pudra de sfecla rosie, dextroza, extract de ceai, extract de drojdie, extract de condimente, extract de ardei, antioxidant: acid ascorbic. Poate contine urme de: gluten, soia, telina, mustar, fructe cu coaja lemnoasa.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 929 kJ/224 kCal |
Grăsimi | 16 g |
inclusiv acizi grași saturați | 14 g |
Glucide | 6.5 g |
din care zaharuri | 1.2 g |
Proteine | 11 g |
Sare | 2 g |
Fibre | 4.9 g |
Alergeni
Poate conține urme de: |
Cereale care contin gluten |
Soia |
Fructe cu coaja |
Telina |
Mustar |