
Louis De Vernier
Cava Louis De Vernier Vin spumant brut
200 mlLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Vin spumant metoda traditionala Cava DO Parellada, Xarel-lo, Macabeu, maturare 14 luni - Spania.
Nuante de galben pai cu reflexe aurii. Echilibru frumos intre aromele varietale precum aromele de fructe coapte (mar, pere), citrice (lamaie) si fructe tropicale subtile (ananas) impreuna cu note de maturare (nuci uscate, drojdie, paine proaspata coapta). Timpul de invechire in sticla confera o gama larga de arome de nuci, completate cu note primare expresive (fructe verzi si citrice). Echilibru bun intre aciditate si zaharul rezidual, care adauga greutate si textura.
Recomandare de consum
Temperatura de servire 6-8 grade Celsius.
Deosebit de versatil, este ideal pentru a insoti cele mai variate preparate din peste sau la fel de bine orice alt fel de mancare.
Despre producator
Istoria lui Louis de Vernier este o poveste de succes .
Louis de Vernier este un vin spumant de tip cava, istoric. Lansat pentru prima data in anii 80, a ajuns sa fie un brand emblematic cu o mare recunoastere la nivel national datorita combinatiei sale de clasicism si modernitate.
Cand faci parte din a patra generatie a unei familii dedicate vinului, inveti ca doar prin efort si daruire iau nastere proiecte grozave, proiecte care te aproprie de clientii tai.
Conditiile climatice din Penedès sunt de obicei mediteraneene, moi si calde. Cu toate acestea, muntii si depresiunile structurale contribuie la crearea unor microclimate bine definite si a unor soluri diverse. Monitorizam si selectam fiecare sticla pentru a obtine expresia pe care o cautam in produsele noastre.
Este realizat exclusiv din soiuri de struguri autohtone culese manual din cele mai vechi podgorii ale noastre si maturate pe drojdie timp de peste 14 luni, creand astfel un cava versatil si plin de caracter traditional.
Conditii de depozitare
In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.
Struguri Parellada, Xarel-lo, Macabeu