
Morbidi
Morbidi Salam cu patru feluri de piper
180 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Carnea tocata amestecata cu sare, condimente si arome, apoi ambalate in intestine naturale sau sintetice. Apoi uscat intr-o camera cu temperatura si umiditate controlate pana in momentul maturarii corecte. Produsul prezinta matrita tipica gri-verde pe suprafata care este periata in momentul vanzarii. Cand taiati produsul, puteti vedea vibratia culorilor celor 4 tipuri de piper.
Recomandare de consum
Ca aperitiv: se recomanda sa se guste cu un vin rosu puternic, pe o placa de taiere, insotita de branzeturi si fructe.
Ca sandwich: perfect pentru umplerea unui sandwich.
Despre companie:
Totul a inceput in 1925, de la o mica fabrica de lactate din orasul vechi din Siena. De atunci, pentru localnici, numele Morbidi a devenit sinonim cu "a manca bine". De-a lungul anilor, familia Morbidi a fost intotdeauna capabila sa inoveze si sa se ridice la inaltimea provocarilor, iar in anii 1940, am inceput sa lucram cu carne de porc, urmata de lapte de oaie, in conformitate cu cele mai vechi traditii locale. De-a lungul generatiilor, am crescut intr-o afacere moderna, cu un ochi atent la sustenabilitate si un lant scurt de aprovizionare, dar nu am uitat niciodata de unde am inceput: intr-un loc minunat care ramane gata sa primeasca pe oricine trece prin inima Sienei.
Daca aveti nevoie de un moment de fericire si energie, solutia excelenta este sa gustati mezeluri si branzeturi Morbidi insotite de un vin bun si prieteni. De la inceput, puteti mirosi munca grea care este continuta in branzeturi, iar atunci cand gustati esenta laptelui de oaie natural si selectat, pare a fi in peisajul tipic al Toscanei. Cu toate acestea, cand le mananci veti simti gustul moale din gura. Aroma sa puternica va permite sa va simtiti multumiti si va ofera o energie speciala. Cand mananci o branza si un salam pe care nu te poti opri sa le mananci, este sigur, mananci originalul familiei lui Morbidi si fericirea ta incepe.
Patrizia, Antonio si Alessandra Morbidi
Depozitare:
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +4°C si +14°C
Producator/Furnizor:
SALCIS sas di Morbidi A. & C Strada Provinciale Colligiana, 33 – 53035 Monteriggioni SIENA - ITALIA
Valabilitate
Carne de porc, sare, zahar (dextroza, zaharoza), piper (negru,roz,alb,verde), condimente, arome naturale.
antioxidant: E300 acid ascorbic, corector de aciditate E262 acetat de sodiu
conservanti: E252 saltpetru, E250 nitrit de sodiu
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1706 kJ/411 kCal |
Grăsimi | 31 g |
inclusiv acizi grași saturați | 11 g |
Glucide | 2 g |
din care zaharuri | 1 g |
Proteine | 32 g |
Sare | 4 g |
Fibre | g |