Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Isola Bio

Isola Bio ECO Bautura din migdale neindulcita fara gluten

1 l
ECO
26,99 lei 26,99 lei/l

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Preț Xtra:

24,29 lei

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Migdalele sunt o sursa naturala de combatere a stresului si a oboselii. Bautura de migdale 0% zaharuri de la Isola Bio este neindulcita, are un gust natural si proaspat, este fara colesterol si fara zahar adaugat si este sursa de vitamina E, protejand de stresul oxidativ. Caracteristici principale ale produsului: din indregiente 100% naturale de origine Italia, certificata eco/bio si Koser, sursa de Vitamina A, fara gluten, cu continut scazut de sare si grasimi, fara arome, fara ulei de palmier, fara zahar, pentru vegani, vegetarieni si numai.

Recomandare de consum

A se agita bine inainte de utilizare

Despre producator

Organic, 100% pe baza de plante si durabil: acestea sunt bazele companiei. De 20 de ani, compania promoveaza o nutritie pe baza de plante, crezand cu adevarat in alimente organice.

Isola Bio a fost fondata in 1999 in Badia Polesine, Veneto, de o familie pasionata de produsele ecologice.

Astazi, Isola Bio a crescut si s-a schimbat, dar inca avem aceeasi inima organica care bate pentru inovare. Toate retetele noastre sunt preparate cu cateva ingrediente organice si naturale.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se conduma in 3-4 zile.

Apa, *migdale italiene bio (5%), sare de mare. *=ingrediente din agricultura ecologica.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică111 kJ/27 kCal
Grăsimi2.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.2 g
Glucide g
din care zaharuri g
Proteine0.8 g
Sare0.1 g
Fibre0.6 g

Alergeni

Fructe cu coaja
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.