Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Coș

Origini

Origini Carnaciori de porc si vita picanti

cca 200 g

MEDIA DE 13 ZILE DE PROSPEȚIME

Produsele rămân proaspete în medie 13 zile după livrare, cu un minim garantat de 6 zile. Dacă nu ești mulțumit, îți vom returna banii.

cca

Preț reglat în funcție de greutatea finală

Afișează mai multe

 25,78 lei 128,90 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Carnati realizati artizanal in membrana naturala la Ferma lui Ţane, dupa o reteta proprie

Secretul acestor carnati este ca amestecam carnea tocata cu condimente si sare dupa care o lasam sa se odihneasca. Umplem membrana naturala cu acest amestec de 60% carne de porc, 30% de vita si 10% de slanina.

Conditii de pastrare

A se pastra intre 0 si 6 grade C.

Despre producator 

 

Ferma lui Tane se afla la poalele Carpatilor, departe de zonele industriale, unde animalele cresc cat mai aproape de modul in care natura a propus ca ele sa traiasca. Animalele au spatii largi, cu pasuni naturale si lacuri amenjate, tocmai pentru a asigura un habitat natural. Tot aici, sunt realizate artizanal, cu multa migala si pasiune produsele lactate, preparatele de carne si produsele de camara. 

Carmangeria este spatiu astfel amenajat incat sa putem aplica in conditii de igiena si siguranta alimentara metodele traditionale de prelucrare si conservare a carnii. Materia prima provine de la animale si pasari hranite in mod natural cu furaje, fan cosit, uruiala de cereale. Nu folosim tehnici industriale de prelucrare a carnii si nici ingrediente chimice pentru aspect, gust sau prelungirea termenului de valabilitate. Produsele noastre sunt numai din carne si grasime animala si nu au altfel de proteina in afara celei animale. Folosim amestecuri specifice de mirodenii pentru fiecare produs si intrebuintam doar atat cat este necesar pentru a sublinia savoarea naturala a carnii. Din punct de vedere al gustului si consitentei, avem doua metode de pregatire a produselor naturale din carne: 

Maturare, cu mix de mirodenii apoi uscare in mediu controlat – pentru produse crud-uscate, acest proces poate dura cateva luni bune; 

Pastrare in bait si saramura dupa care se zvanta, se afuma sau nu apoi se fierb la abur si se coc. Acestea sunt produsele prelucrate termic. 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 13 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 6 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc 60%, carne de vita 30%, slanina de porc 10%, usturoi, piper alb, cimbru, ardei iute, sare de mare, membrana naturala