
Ana Pan
Ana Pan Ecler cu cacao 2*100g
200 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Facut in laboratorul propriu Ana Pan, eclerul cu cacao este un desert sofisticat si satisfacator, apreciat de gurmanzi si iubitorii de ciocolata deopotriva. Gustul sau echilibrat si textura sa perfecta il fac o alegere populara pentru orice ocazie speciala sau simpla placere dulce.
Despre producator
Ana Pan s-a nascut in 1990 dintr-o pasiune nebuna pentru tot ce este bun, dulce si din Ardeal. Compania a ramas la fel de pasionata dupa produsele naturale, proaspete, create zilnic de maestrii cofetari, patiseri si brutari, din ingrediente atent selectionate dupa retete traditionale.
Conditii de depozitare
Temperaturi cuprinse intre 2- 8°Celsius
33 % glazura fondant cu cacao (zahar, sirop de glucoza, apa, 1.6% pudra de cacao, colorant: caramel, corector de aciditate: acid citric), 23% coaja ecler (OU, apa, faina de GRAU, ulei de floarea-soarelui, zahar, sare), 44% crema cu cacao (apa, zahar, amidon modificat, LAPTE praf integral, grasime vegetala: palmier, sirop de glucoza, agent de ingrosare: caragenan, emulgator: esteri lactici, aroma, colorant de fructe si extract de plante, sare, 2% cacao, rom).
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1039 kJ/246 kCal |
Grăsimi | 5.49 g |
inclusiv acizi grași saturați | 1.81 g |
Glucide | 45.86 g |
din care zaharuri | 38.95 g |
Proteine | 2.98 g |
Sare | 0.25 g |
Fibre | 0.64 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |
Oua |
Lapte |
Poate conține urme de: |
Arahide |
Soia |
Fructe cu coaja |
Seminte de susan |
Dioxid de sulf si sulfiti |