
Alliance Bio
Alliance Bio ECO Fasole neagra
500 gLivrare în 2 ore
Preț Xtra:
31,49 lei
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Fasolea neagra este considerata o leguminoasa rara cu o compozitie foarte apropiata de alimentele de origine animala. Astfel, este un excelent inlocuitor pentru persoanele care nu consuma carne.
Boabele de fasole neagra de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase.
Aceste boabe de fasole neagra reprezinta o sursa importanta de proteine sanatoase.
Fasolea neagra are un gust foarte fin si boabe de dimensiune medie. Aroma sa este usor afumata, dulceaga, iar textura mai moale in comparatie cu fasolea alba.
Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, preparate cu peste sau carne si diverse tipuri de salate si aperitive.
Pregatirea si gatirea boabelor de fasole neagra este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune). In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului.
Pentru o savoare desavarsita, fasolea neagra poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de caldura, umiditate sau lumina. Fasolea neagra are un gust foarte fin si boabe de dimensiune medie. Aroma sa este usor afumata, dulceaga, iar textura mai moale in comparatie cu fasolea alba. Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, preparate cu peste sau carne si diverse tipuri de salate si aperitive.
Pregatirea si gatirea boabelor de fasole neagra este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune). In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului.
Pentru o savoare desavarsita, fasolea neagra poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.
100% boabe de fasole* neagra. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1277 kJ/304 kCal |
Grăsimi | 1.4 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.3 g |
Glucide | 43 g |
din care zaharuri | 2.3 g |
Proteine | 21.1 g |
Sare | 0.01 g |
Fibre | 23.3 g |
Alergeni
Poate conține urme de: |
Cereale care contin gluten |
Soia |
Mustar |