Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Coș

-10 %

Alliance Bio

Alliance Bio ECO Fasole neagra

500 g
ECO
Până la 31.05
31,49 lei  34,99 lei
62,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Preț Xtra:

31,49 lei

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Fasolea neagra este considerata o leguminoasa rara cu o compozitie foarte apropiata de alimentele de origine animala. Astfel, este un excelent inlocuitor pentru persoanele care nu consuma carne.

Boabele de fasole neagra de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase.

Aceste boabe de fasole neagra reprezinta o sursa importanta de proteine sanatoase.

Fasolea neagra are un gust foarte fin si boabe de dimensiune medie. Aroma sa este usor afumata, dulceaga, iar textura mai moale in comparatie cu fasolea alba.
Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, preparate cu peste sau carne si diverse tipuri de salate si aperitive.

Pregatirea si gatirea boabelor de fasole neagra este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune). In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului.

Pentru o savoare desavarsita, fasolea neagra poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de caldura, umiditate sau lumina. Fasolea neagra are un gust foarte fin si boabe de dimensiune medie. Aroma sa este usor afumata, dulceaga, iar textura mai moale in comparatie cu fasolea alba. Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, preparate cu peste sau carne si diverse tipuri de salate si aperitive.

Pregatirea si gatirea boabelor de fasole neagra este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune). In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului.

Pentru o savoare desavarsita, fasolea neagra poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.

100% boabe de fasole* neagra. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1277 kJ/304 kCal
Grăsimi1.4 g
inclusiv acizi grași saturați0.3 g
Glucide43 g
din care zaharuri2.3 g
Proteine21.1 g
Sare0.01 g
Fibre23.3 g

Alergeni

Poate conține urme de:
Cereale care contin gluten
Soia
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.